iPhone 15-begivenhedsdatoen er lige lækket – her er alt, hvad du behøves at vide

iPhone 15 event

Ventetiden er næsten ovre – eller det ser det ud til. Den nye iPhone 15-serie kommer sandsynligvis til en Apple-begivenhed i september, og nu ser det ud til, at vi har en foreløbig dato.

Ifølge en ny rapport i 9to5Mac planlægger Apple at annoncere de nye iPhones i den anden fulde uge af september. Specifikt siges Apple at afholde iPhone 15-begivenheden den 13. september. Dette er ifølge “flere kilder, der er bekendt med sagen.”

Tilsyneladende har trådløse udbydere fortalt deres ansatte ikke at holde feriedage den uge på grund af en stor smartphone-meddelelse. Og det kræver ikke det store at gætte sig til, at dette sandsynligvis er på grund af den nye iPhone. Den 13. september falder på en onsdag i den uge. Sidste års iPhone 14-begivenhed var onsdag den 7. september.

Så hvad med udgivelsesdatoen for iPhone 15? Hvis denne dato viser sig at være korrekt, er det naturligt, at iPhone 15-forudbestillinger starter fredag den 15. september. Og den faktiske udgivelsesdato for iPhone 15 ville være den 22. september. Vi har hørt, at iPhone 15 Pro kunne blive forsinket, men det må vi vente og se. Uanset hvad vil Apple stadig annoncere iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max ved samme begivenhed.

Hvad kan man forvente af iPhone 15 og iPhone 15 Pro

iPhone 15 event

Selvom den almindelige iPhone 15 og iPhone 15 Plus ikke forventes at være så spændende, er der rygter om en række opgraderinger. Dette inkluderer et nyt 48 MP hovedkamera, Dynamic Island til live opdateringer og aktiviteter og fjernelse af Lightning-porten til USB-C.

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max forventes at have Apples første 3nm-chip i A17 Bionic samt en ny større kamerasensor. Du kan også forvente et lettere og stærkere titanium-design, plus en ny Action-knap, der kan udføre alle mulige genveje.

Den største opgradering af alle kunne reserveres til iPhone 15 Pro Max. Vi har hørt, at kun Pro Max kunne få en kraftig ny periskopzoom, der øger den optiske zoom fra 3x til 6x.

Tilføj tyndere rammer til Pro-telefonerne, og det er nemt at se, hvorfor iPhone 15 Pro-serien kunne stjæle rampelyset fra de almindelige iPhones. Men pro’erne er også tippet til en prisstigning på $100 til $200. Så vi bliver nødt til at se, om Apple kan retfærdiggøre prisstigningen.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.