iPhone SE 4 kommer muligvis med iPhone 15 Pro-funktioner, men til meget færre penge

iPhone SE 4

Det kan være værd at vente på iPhone SE 4, hvis du ikke kan finde eller har råd til iPhone 15 eller iPhone 15 Pro – for det lyder som om, at den kan have flere funktioner til fælles med de dyrere modeller, ifølge kilder, der har talt med MacRumors.

iPhone SE 2022’s erstatning vil tilsyneladende bruge et design og skærm, der primært er baseret på iPhone 14’s. Det lader til at betyde ingen Dynamic Island desværre, men andre ændringer forventes.

For det første vil opladningen tilsyneladende ske via en USB-C-indgang i stedet for et Lightning-stik, som den originale iPhone 14 havde. I øjeblikket en iPhone 15 eksklusiv funktion, USB-C ville være en velkommen modernisering for iPhone SE sammen med det langt mere moderne udseende på iPhone 14’s krop sammenlignet med iPhone 8, som den nuværende iPhone SE bruger. Selvom det sandsynligvis har mere at gøre med, at Apple overholder EU’s fælles opladningslove, end at de gør det af godhed.

Apple tilføjer muligvis også en handlingsknap til den nye SE, noget du kun får på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max lige nu. iPhone 14 kom med den velkendte mute-kontakt, men det ser ud til, at Apple vil gå all-in på deres nye tilpasselige knap i løbet af de næste par år efter at have debuteret på dette års premium iPhones.

Kun ét kamera, men opgraderet

En negativ ændring kunne komme til kameraerne. iPhone 14 kom med et hovedkamera og et ultrabredt kamera på bagsiden, men iPhone SE tilbyder muligvis kun et enkelt hovedkamera med en lidt redesignet område til at huse det. Sensoren vil dog i det mindste være en 48MP, hvilket forhåbentlig betyder, at den vil tilbyde de samme 24MP-billeder og 2x zoomtilstand, som iPhone 15 og iPhone 15 Pro gør.

Disse rygtede ændringer er ikke fastlagte, da den næste iPhone SE efter al sandsynlighed stadig er et par år væk. Men ud fra, hvad dette rygte har fortalt os, ser det ud til, at Apple alligevel har en klar vision for iPhone SE 4, og en der lyder som den største opgradering af iPhone SE-serien siden dens introduktion i 2016. Vi kan ikke vente med at se hvordan den bliver.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.