Lækket roadmap afslører planer for Google Pixel Fold, Pixel 7a, Pixel 8 og mere

En lækket roadmap har afsløret, hvad Google måske har planlagt for de næste par år, med detaljer om producentens nuværende plan fra 2023 til 2025. Dette inkluderer lanceringsplaner for den næste generation af Pixel-flagskibe, den mulige to-årige lanceringscyklus for a-serien og den længe ventede ankomst af Pixel Fold.

Det er værd at bemærke, at jo længere væk lanceringen er, jo mindre konkrete er planerne, og nogle elementer i roadmappen er mere flydende end andre. Alligevel er den eneste store ting at tage med fra dette, at de næste telefoner, der lanceres, kunne være Googles første foldbare og den næste overkommelige a-serie model.

Læs også: Bedste Google Pixel-telefon

Roadmappen – offentliggjort af Android Authority med oplysninger fra unavngivne kilder – antyder, at Google vil lancere Pixel Fold og Pixel 7a omkring april eller maj 2023, hvor vi forventer, at Google I/O finder sted.

Pixel 7a sigter mod at være på samme prisniveau som den nuværende Pixel 6a og hævdes at øge funktionssættet og tilbyde en hurtigere opdaterende 90Hz-skærm og trådløs opladning.

Senere i 2023 vil Pixel 8 (‘shiba’) og Pixel 8 Pro (‘husky’) sandsynligvis lanceres, og de vil ifølge rapporten ikke indeholde nogen væsentlige ændringer i forhold til den nuværende Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Bortset fra at Pixel 8 hævdes at være mindre end Pixel 7, og kommer med en mere kompakt formfaktor.

De to telefoner hævdes også at have en opdateret Google Tensor-processor kaldet Tensor G3.

Hvad angår 2024 og derefter, er der lidt spændende information omkring fremtiden for a-serien. Der er et forslag om, at udgivelsen af Pixel 8a, afhænger af Pixel 7as succes.

Hvis Pixel 7a ikke opfylder salgsmålene, hævdes det, at Google kunne vedtage en lignende lanceringstilgang som Apples iPhone SE-serie og lancere en enhed hvert andet år i stedet for at være en fastgjort 12-måneders opdatering. Hvis den lanceres i 2024, foreslås det, at vi også vil se en prisstigning.

Et andet interessant punkt er Pixel 9-serien for det år. Rapporten hævder, at vi vil se tre forskellige modeller af Pixel 9.

Standard-modellen hævdes at ligne den mindre Pixel 8 fra året før den, men der kommer også to ‘Pro’-modeller i 2024, hvor en af dem har en mindre 6,3-tommer skærm, men stadigvæk med alle de ekstra funktioner, der gør den til en ‘Pro’-telefon.

Hvis det var tilfældet, ville det betyde, at en Pixel 9, en Pixel 9 Pro og en Pixel 9 Pro XL/Plus alle lanceres omkring september/oktober 2024.

Som nævnt, jo længere ud i fremtiden vi kommer, jo mindre konkrete synes planerne at være, forståeligt nok. En mulig plan for 2025 er at lancere en foldbar Pixel-telefon i flip-stil og – måske – en anden Pixel Fold (afhængigt af succesen med den første i 2023).

Alt dette er selvfølgelig kun rygter indtil videre, og selvom Android Authority er sikker på deres kildes oplysninger, skal man altid tage dens slags information med et gran salt. Ikke bare fordi det er umuligt at verificere, før Google officielt annoncerer noget, men også – som rapporten selv siger – planer kan (og vil sandsynligvis) ændre sig.

Dette er – angiveligt – Googles plan lige nu, og det er det, virksomheden arbejder hen imod, men det kan tilpasses og ændres afhængigt af så mange markedsfaktorer.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.