OnePlus 10 Pro muligvis lækket med mærkelig kameraforøgning og buet skærm

Billede kredit: Zouton, OnLeaks

OnePlus 10 Pro, den næste flagskibstelefon fra det kinesiske firma, kunne have et stort og mærkeligt formet bagkameramodul.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

Hvis man skal gå efter billeder af en påstået OnePlus 10 Pro dummy-enhed, der er lagt på Twitter af David Kowalksi, alias xleaks7, samt Fathom Bracelets, en producent af læder- og stofarmbånd. Mens dummyenheden viser, at OnePlus 10 Pro kunne have en buet skærm, ligner kameramodulet en radikal ændring fra OnePlus 9 Pro.

Billede kredit:  XLeaks7, Fathom Bracelets

Med hensyn til skærmen ser det ud til at blive en buet skærm, der bøjer over kanterne. Det faktum, at OnePlus 9 Pro havde en buet skærm, lige som alle tidligere ‘Pro’-telefoner fra OnePlus, ville det ikke være nogen overraskelse, hvis OnePlus 10 Pro følger trop.

Det er omtrent alt, hvad vi kan fortælle fra disse dummy-billeder. Det ser ud til, at OnePlus 10 Pro vil have deres primære fokus på telefondesign.

Andre rygter tyder på, at OnePlus 10 Pro vil blive leveret med MediaTek Dimensity 9000-chippen. Selvom det ikke er en Snapdragon, tyder tidlige rapporter på, at den kunne være på niveau med Apple A15 Bionic, der findes i iPhone 13. Hvis det er sandt, kan OnePlus 10 Pro være den første Android-telefon til at indhente iPhones med hensyn til ydeevne.

Hvad angår udgivelsesdatoen, forlyder det, at OnePlus 10 Pro kunne lanceres i januar eller februar 2022. Dette ville skubbe lanceringen en måned forud for OnePlus 9’s udgivelse, som udkom i marts i år.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.