OnePlus 11 Pro-specifikationer er netop lækket – her er, hvad vi ved

OnePlus-11

Vi håber, at OnePlus 11 Pro lanceres ved udgangen af året (dog ikke engang før i det nye år i Danmark), men indtil videre må vi nøjes med at se nærmere på, hvad telefonen har af specs.

Eksklusivt modtog 91mobiles lækkede specifikationer fra tipster Steve Hemmerstoffer. Hemmerstoffer var også den, der for nylig leverede gengivelser af OnePlus 11 Pro via SmartPrix.

Mens alt bare er rygte, indtil det er bekræftet af OnePlus, er specifikationerne leveret af Hemmerstoffer en ret omfattende liste. Blandt de største lækkede specifikationer er medtagelsen af Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chippen, som tidlige rygter havde antydet kunne ske.

Qualcomms næste generations chip kunne endda overgå det nye A16 chipsæt på iPhone 14 Pro baseret på tidlige rygter.

OnePlus 11 Pro: Lækkede kameraspecifikationer

Bortset fra chipsættet er den største nyhed, at OnePlus 11 Pro skulle have tre kameraer på bagsiden, som angivet i de lækkede telefongengivelser og som på OnePlus 10 Pro (dog designet anderledes).

Disse kameraer vil angiveligt være et 50 MP hovedkamera, et 48 MP ultravidvinkelobjektiv og et 32 MP telefoto med 2x zoom. Der kunne også være et 16 MP punchout selfie-kamera på fronten.

Specifikationerne er anderledes end hvad vi havde forventet af telefonen før leaket – selvom de ikke er helt dårligt. Teleobjektivet tager et skridt fremad (flere megapixel), mens den også tager et skridt tilbage (mindre zoom).

Selfie-kameraet ser også ud til at tage et betydeligt skridt tilbage ved at gå fra 32MP-sensoren på OnePlus 10 Pro. Megapixel er dog ikke alt, så vi må vente og se hvordan det rygtede Hasselblad-setup faktisk klarer sig i test.

Andre lækkede OnePlus 11 Pro-specifikationer

Kilde:OnLeaks/SmartPrix)

OnePlus-skærmen ser ud til ikke at komme med noget nyt med hensyn til 11 Pro. Den skulle have den samme 6,7-tommer QHD AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Punchout-selfie-kameraet forbliver angiveligt også. Skærmen forventes at have en fingeraftrykssensor på skærmen.

Mens det rygtes, at batteriet har de samme 5.000 mAh som OnePlus 10 Pro, skulle hurtigopladningen få en seriøs opgradering. OnePlus 11 Pro kunne få 100W hurtig opladning til flagskibstelefonen. OnePlus 10 Pro-brugere kan allerede oplade deres telefon på 30 minutter med 65W-opladeren, men dette er stadig en væsentlig opgradering, hvis det sker.

Endelig, mens OnePlus 11 Pro angiveligt starter med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads, forventer vi nu en opgradering på den front. De rygtede specifikationer tyder på, at telefonen vil være tilgængelig i en 16 GB RAM og 256 GB lagerkonfiguration, hvilket er et skridt op fra de 12 GB RAM på 10 Pro.

OnePlus 11 Pro fremadrettet

Baseret på lækagen føles OnePlus 11 Pro som et lille skridt fremad, men med mærkbare ændringer. Den øgede hurtigopladning er helt sikkert et skridt op, men det er muligvis ikke et massivt spring taget i betragtning af den fremragende hurtigopladning på OnePlus 10 Pro. Den øgede RAM og det opdaterede Snapdragon-chipsæt burde dog være mærkbare forbedringer.

Det største spørgsmål er, hvordan kameraerne bliver. Ifølge rygterne ser ud til at, der bliver rystet lidt i posen på den front, men tabet af zoom på telefoto kombineret med en mindre selfie-kamerasensor føles som lidt af en nedgradering.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.