OnePlus 12 og 12R forudbestillinger er live. Specifikationer, priser, funktioner og alt andet, du har brug for at vide

OnePlus12

Mens det meste af smartphoneverdenen stadig er ved at komme sig efter Samsung Galaxy S24-annonceringen, er vi allerede gået videre til de nye telefoner fra OnePlus. Virksomheden afslørede OnePlus 12 og OnePlus 12R som deres seneste flagskibstelefoner, designet til at konkurrere med Samsung, men til en mere overkommelig pris.

Vi behøver ikke længere stole på lækager og rygter for at lære om OnePlus 12-telefonerne, fordi alt er blevet officielt. Uanset om du vil vide, hvor kraftfulde telefonerne er, hvordan de ser ud eller lanceringsdatoer, så har vi al information tilgængelig, og vi er her for at give det så enkelt som muligt.

OnePlus 12

OnePlus 12, virksomhedens nye high-end flagskibssmartphone, er førende som den model at se for smartphone-fans, der ønsker den mest ydeevne. Her er alt, hvad du behøver at vide om OnePlus 12, så du kan beslutte, om det er den rigtige telefon for dig.

OnePlus 12 specifikationer

OnePlus 12 har kraftfulde specifikationer, der konkurrerer med enhver af de andre flagskibssmartphones på markedet. Startende med chippen inkluderede OnePlus den seneste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, som er den samme chip, som findes i Galaxy S24 Ultra. Den har op til 16 GB LPDDR5X RAM og op til 512 GB lagerplads. For at hjælpe med at holde telefonen kølig med al den kraft har OnePlus inkluderet et dobbelt Crypto-velocity VC-kølesystem, selvom vi selv bliver nødt til at teste den for at finde ud af, om det gør en stor forskel.

OnePlus er altid blandt markedslederne inden for opladning; den nyeste telefon er ingen undtagelse. Den har 80W SUPERVOOC hurtigopladning og 50W AIRVOOC trådløs opladning til at gå sammen med det massive 5400mAh batteri.

OnePlus 12 skærm

Skærmen lyder ret lovende, hvor OnePlus tilbyder en 6,82-tommer skærm med en opløsning på 3168 x 1440 (QHD+) med en pixeltæthed på 510 ppi. Den kommer også med en 120Hz opdateringshastighed og ProXDR. Det er en LTPO-skærm, som er en OLED display backplane teknologi, der gør det muligt for telefonen at tilbyde en dynamisk opdateringshastighed.

Der er også HyperRendering og HyperTouch, som begge er ydeevnefunktioner, der vil gavne gamere mest. HyperTouch handler om at øge hastigheden, hvormed telefonen kan læse berøringer, hvilket får det til at føles bedre at spille spil, der kræver hurtige reflekser, samtidig med at det giver en lille konkurrencefordel.

Skærmen er dækket af Corning Gorilla Glass Victus 2, hvilket betyder, at den skulle være mere end holdbar nok til at klare dagligdagen.

OnePlus 12 kamera

OnePlus kamera
Billede: Tech Til Alle

OnePlus inkluderer solide kameraer med sit seneste flagskib. Du får et 50MP hovedkamera, der bruger Sonys LYT-808 billedsensor, der ikke vil konkurrere med Samsung Galaxy S24 Ultras 200MP hovedkamera, men som stadig er på niveau med den almindelige Galaxy S24 og S24+. Ved siden af hovedkameraet er et solidt 64 MP telefotokamera med en 3X optisk zoom og en 48 MP ultrabred linse, der er i stand til at fange 114 grader foran det. Partnerskabet med Hasselblad forbliver intakt med OnePlus, da virksomheden tilbyder en Hasselblad-portrættilstand på OnePlus 12.

Rundt på forsiden inkluderer OnePlus en 32 MP Sony IMX615-sensor, der burde være i stand til at tage selfies, der kan konkurrere med enhver anden stor flagskibstelefon.

OnePlus 12 pris og tilgængelighed

Telefonen fås i to farver: Flowy Emerald eller Silky Black. Begge ser smagfulde ud og ikke for in-your-face. OnePlus 12 med 12 GB RAM og 256 GB lager koster 7.699, kr., mens 16 GB RAM og 512 GB versionen koster 8.699 kr. Begge versioner er tilgængelige for forudbestilling fra og med i dag og sendes den 6. februar 2024, hvilket er det samme som den åbne salgsdato.

OnePlus 12R

For dem, der søger en lidt mere prisvenlig smartphone, er OnePlus 12R her for at udfylde det tomrum. Det er stadig en premium-enhed med solide specifikationer, så den er bestemt et kig værd. Selvom den er billigere, kan den prale af mange af de samme funktioner og muligheder som standard OnePlus 12. Nedenfor vil vi se på alle detaljerne om OnePlus 12R.

OnePlus 12R specifikationer

Startende med de rå specifikationer inkluderer OnePlus sidste års Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, en lille nedgradering fra Gen 3, men stadig en meget kraftfuld chip, der drev mange 2023 flagskibstelefoner. Den fås med op til 16 GB RAM og op til 256 GB lagerplads.

Interessant nok inkluderer OnePlus 12R et lidt større 5500mAh batteri og det samme 80W hurtigopladningssystem, som findes på OnePlus 12.

OnePlus 12R skærm

Skærmen har nogle nedgraderinger i forhold OnePlus 12, men det lyder stadig som en attraktiv skærm generelt. Den har en opløsning på 2780 x 1264 pixel med en tæthed på 450 ppi. Det er en stor 6,78-tommer skærm med en dynamisk opdateringshastighed på op til 120Hz. Ligesom sin dyrere bror tilbyder den stadig en AMOLED ProXDR-skærm med LTPO 4.0-teknologi.

Corning Gorilla Glass Victus 2 pryder forsiden af telefonen og tilbyder solid beskyttelse mod fald, ligesom den fulde OnePlus 12.

OnePlus 12R kameraer

Hovedkameraet på OnePlus 12R er en 50MP Sony IMX890, som ikke er helt så god som den dyrere telefon, men som stadig har et meget solidt hovedkamera, der vil tage fantastiske billeder. Der er ingen teleobjektiv på den billigere enhed. I stedet vil et 2 MP makroobjektiv hjælpe med nærbilleder, og et 8 MP ultrabredt skydespil afrunder kameraerne på bagsiden af telefonen.

Selfie-kameraet er et 16 MP-skyder, der ikke kommer med det samme smarte Sony-branding som OnePlus 12. Selvom vi er sikre på, at den stadig er et egnet kamera, vil dem, der ønsker at tage avancerede selfies, måske overveje at bruge de ekstra penge på OnePlus 12.

OnePlus 12R pris og tilgængelighed

Der er en væsentlig prisforskel mellem OnePlus 12 og OnePlus 12R, hvilket hjælper med at tiltrække 12R. Du kan få 16GB-versionen i Danmark til 5.499. Forudbestillinger åbner i dag, men den generelle salgsdato er den 13. februar 2024, en uge senere end topmodellen.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.