OnePlus Nord 2T kommer med Dimensity 1300 og 80W hurtigopladning

OnePlus rygtes at forberede lanceringen af en spec-forbedret Nord 2, ifølge en hyppig lækker. Denne telefon – kaldet Nord 2T – forventes at ligne Nord 2, men med hurtigere ydeevne.

I stedet for at have MediaTek Dimensity 1200-processoren, hævdes denne ‘T’-version at rumme Dimensity 1300, som er et niveau op fra den nuværende serie.

Bortset fra det ser det ud til, at alle de andre nøglespecifikationer stort set er de samme. Den har samme skærm og kameraopsætning og samme batterikapacitet.

Den eneste forskel med batteriet er, at det er udstyret med understøttelse af den hurtigere 80W SuperVOOC-opladning – ligesom hos OnePlus 10 Pro – frem for 65W hurtigopladningen, der er på den nuværende Nord 2.

Rygternes specifikationer for den kommende Nord 2-opdatering blev tweetet af Yogish Brar:

Det ville være et klassisk OnePlus-træk at lancere en trinvis opgradering på en populær telefon. Der var for nogle år siden, hvor OnePlus lancerede en opgraderet version af deres flagskibstelefon, der typisk havde en mere kraftfuld processor.

Vi så det med OnePlus 6T, OnePlus 7T og OnePlus 8T, så det er ikke ligefrem en ny strategi. Det nye er, at det denne gang rygtes om deres Nord-serie i mellemklassen. Det ville være første gang, vi har set en ‘T’-model af en Nord-telefon.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.