Samsung Galaxy A54s design afsløret

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A53 blev afsløret i marts i år, men dens efterfølger – Galaxy A54 – forventes at ankomme tidligere, formentlig engang i januar 2023 i stedet for marts. Der er endnu ikke noget fra Samsung om Galaxy A54, men takket være OnLeaks ved vi nu, hvordan smartphonen vil se ud.

Samsung Galaxy A54 ligner A53 fra fronten, da den er bygget op omkring en centreret hul-skærm, der måler 6,4″ diagonalt, hvilket gør den 0,1″ mindre end A53’s skærm. Den har samme opdateringshastighed (120Hz) og opløsning (FullHD+) som Galaxy A53.

På bagsiden har Samsung Galaxy A54 tre kameraer i stedet for fire som Galaxy A53. Disse stikker ud fra bagsiden, da de ikke er anbragt inde i en kameraø som ved A53. Galaxy A53’s bagkameraopsætning blev ledsaget af et 64MP-hovedkamera, men det rygtes, at Galaxy A54 har et 50MP primært kamera.

Samsung Galaxy A54 har en USB-C-port i bunden, flankeret af et højttalergitter og primær mikrofon. Øverst er SIM-kortpladsen med en anden mikrofon, mens smartphonens højre ramme rummer volumenvippe og tænd/sluk-knap.

Tænd/sluk-knappen ser ikke ud til at have fingeraftryksscanneren indlejret, så chancerne er, at vi får en in-display-løsning som Galaxy A53, hvilket betyder, at A54 vil have en AMOLED-skærm.

Med 8,2 mm er Samsung Galaxy A54 0,1 mm tykkere end A53, men det betyder også et større batteri, da tidligere rygter hævdede, at Galaxy A54 kommer med et 5.100 mAh batteri (A53 har et 5.000 mAh batteri).

About Anders Buhl 983 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.