Samsung Galaxy S23 FE er nu officiel, her er alt hvad du behøver at vide

Samsung-Galaxy-S23-FE

Den har været genstand for mange rygter i flere måneder, men Samsung Galaxy S23 FE er nu endelig her, inklusive en masse specs og løftet om glat gaming og pro-kameraer.

Samsung afslørede ikke kun Galaxy S23 FE, men også Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Buds FE. Men det er den nye telefon, vi er mest interesserede i, og der er masser at dykke ned i. Den nye telefon kommer ikke til at konkurrere med Galaxy S23 Ultra, men hvis du leder efter noget, der kunne minde om Galaxy S23, er dette måske telefonen for dig.

En FE-telefon med fornemme specifikationer

Hvis vi tager et kig på telefonens specifikationer, så kommer Galaxy S23 FE med en stor 6,4-tommer dynamisk OLED-skærm, der er understøttet af Vision Booster-teknologi, der automatisk registrerer lyse lysforhold for at sikre, at skærmen ser fantastisk ud uanset forholdene.

Specifikationerne fortsætter med et 4.500mAh batteri og understøttelse af 25W hurtig opladning, som får dig til 50% kapacitet på 30 minutters opladningstid. Hvad angår kameraer, er et 50-megapixel hovedkamera matchet med en 3x 8-megapixel optisk zoom og 12-megapixel ultrabred. Selfies håndteres af 10-megapixel-kameraet foran.

Galaxy S23 FE burde ikke mangle kræfter takket være en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chip, selvom det naturligvis ikke er det bedste, du kan finde i en telefon lige nu. Alligevel er det mere end nok, ligesom 256 GB lagerplads er, hvis du vælger den største mulighed. Du får 128 GB som standard. Det er 8 GB RAM på tværs af begge muligheder.

Købere kan forvente Android 13, en IP68-klassificering og en optisk fingeraftryksscanner og kan vælge mellem Mint, Purple, Cream og Graphite farver, når de foretager deres køb. Særlige Indigo og Tangerine farver vil også være tilgængelige, hvis du køber direkte fra Samsung.

Forudbestillinger starter den 5. oktober, og vi får at vide, at den generelle tilgængelighed starter den 26. oktober fra udbydere og Samsung. Vi ved endnu ikke hvad priserne vil blive i Danmark.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.