Samsung Galaxy S23 FE lækkede gengivelser viser en telefon identisk med Galaxy A54

Samsung-Galaxy-S23-FE

I modsætning til Galaxy S-seriens flagskibe har Samsungs Fan Edition-enheder ikke en ensartet tidsplan for deres udgivelse. Serien startede med Galaxy S20 FE i 2020, efterfulgt af Galaxy S21 FE i 2022, men endnu ingen Galaxy S22 FE. Samsung ser ud til at være på vej til at frigive endnu en FE-enhed ved at springe S22 FE over og gå direkte til 2023-versionen. Gengivelser af Galaxy S23 FE er nu lækket, hvilket giver os et klart billede af enheden og indikerer, at den faktisk er på vej til en udgivelse.

Den anerkendte lækker OnLeaks har delt gengivelser af Galaxy S23 FE via Smartprix. Vi ser en telefon, der afviger fra sin forgængers design og i stedet følger tættere på Galaxy S23 flagskibet fra i år.

Samsung-Galaxy-S23-FE

Som det fremgår, ligner Galaxy S23 FE meget Galaxy S23. Den eneste forskel, vi kunne se, er placeringen af LED-blitzen, som er på niveau med det øverste bagkamera på Galaxy S23.

Selv på siderne ser der ikke ud til at være den store forskel. Du vil bemærke, at Galaxy S23 FE har en lidt større kant. Ydermere er den nederste ramme, større end de tre andre rammer.

Det, der adskiller S23 FE fra flagskibene i S-serien, er dens dimensioner på 158 x 76,3 x 8,2 mm. Dette gør den nogenlunde samme størrelse med Galaxy S23 Plus, men lidt tykkere, da S23 Plus er 7,6 mm tyk. Ser man nærmere på disse tal, ser Galaxy S23 FE ud til at dele de samme dimensioner og design som Samsung Galaxy A54 5G.

OnLeaks har ikke delt andre detaljer udover dimensionerne og billederne, så vi må tage resten af specifikationerne med lidt skepsis. Der er rygter om en 6,4-tommer skærm, som også ville passe med Galaxy A54 5G.

Hvad der kunne adskille Galaxy S23 FE fra Galaxy A54 er opgraderet hardware. S23 FE vil blive et pseudo-flagskib, der kunne bruge Exynos 2200 SoC fra Galaxy S22-serien i stedet for Exynos 1380, der findes i A54.

Samsung kunne sigte mod en begrænset lancering i 3. kvartal 2023 til Galaxy S23 FE med en bredere udrulning i de kommende måneder.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.