Samsung Galaxy S23 skulle få Snapdragon 8 Gen 2 i Danmark – her er de lækkede benchmarks

Samsung Galaxy S23

Rygter har antydet, at næste års Samsung Galaxy S23-serie kommer til at omfavne Qualcomms Snapdragon-chipset mere fuldt ud på bekostning af Samsungs egen Exynos-chip. Og nu har vi endnu en indikator på, at Snapdragon-drevne Galaxy S-telefoner vil dukke op ud over USA.

Ifølge smartphone-lækkeren Ice Universe er den rygtede Samsung Galaxy S23-serie nu “bekræftet” til at få Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipsættet.

Ice Universe baserer denne påstand på lækket Geekbench 5-benchmark-test, der viser modellen “Samsung SM-S918B”, der rygtes at være en Galaxy S23-enhed på det europæiske marked. Testresultaterne var en 1.504 single-core score og en 4.580 multi-core score, som begge er på linje med andre lækkede benchmarks for andre rygtede S23-enheder.

Dette er gode nyheder for europæiske og danske kunder, som nu ser ud til at få den seneste Qualcomm-chip i Galaxy S23. Tidligere versioner af Samsungs flagskibstelefon udgivet i Europa var blevet drevet af Samsung Exynos-chips, som traditionelt halter bagefter Snapdragon.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.