Bedste Google Pixel-telefon i 2023: hvilken model passer til dig?

bedste Google Pixel-telefon

De bedste Google Pixel-telefoner er et godt valg, hvis du ikke vil bruge en formue på en smartphone-enhed, men stadig vil have en avanceret telefon med de nyeste funktioner. Google-telefoner plejer at være billigere end de nyeste Apple iPhone eller Samsung-telefoner, men de er stadig spækket med opdateret teknologi.

Google lancerede deres første Android-telefon tilbage i 2013 og har siden da afsløret yderligere Pixel-modeller hvert år. Den seneste udgivelse, Pixel 7 Pro og Pixel 7, sælges til en overkommelig pris, og de er uden tvivl de bedste Google-telefoner, der er tilgængelige i dag.

Pixel 7 Pro kunne helt sikkert klassificeres som en af de bedste kameratelefoner samlet set. Men hvis du er på et lidt strammere budget, så er de fleste af de tidligere Pixel-telefoner også meget kraftfulde, brugervenlige og fyldt med funktioner og du kan normalt få dem til en fornuftig pris. For eksempel er Google Pixel 6a en fantastisk kameratelefon til pengebevidste, der kombinerer Googles kamera-teknologi og stil med masser af kraft.

For at hjælpe dig med at vælge den bedste Google-telefon gennemgår vi alle de Pixel-telefoner, der er til salg i dag, fremhæver de vigtigste forskelle mellem dem – og viser dig til de bedste tilgængelige tilbud på hver af dem. Du vil dermed være i stand til at finde den bedste Google Pixel-telefon til dine behov og dit budget.

Den bedste Google Pixel-telefon 2022

1. Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro blev lanceret med Pixel 7 som den seneste i rækken, men den har 0,4 tommer ekstra skærmplads og en hurtigere skærmopdateringshastighed. Med hensyn til kameraer har Pixel 7 Pro et imponerende tredobbelt bagkamerasystem, inklusive et 48 MP telefotozoomobjektiv med 5x optisk zoom. Funktionerne inkluderer Face Unblur og Cinematic Blur, men Pixel 7 Pro har også (eksklusivt) en Macro Focus-tilstand – nyttig til nærfokusering på motiver op til 3 cm væk – og 30x Super Res Zoom til at fange objekter langt væk.

Google Pixel 7 Pro har en fantastisk 6,7-tommer AMOLED-skærm med 3120 x 1440 eller QHD+ opløsning. Det er en LTPO-skærm med høj opdateringshastighed, der jævnt kan skalere sin opdateringshastighed mellem 120Hz og 10Hz. Pixel 7 Pro-skærmen bliver også lysere og tilbyder 1000 nits maksimal lysstyrke og 1500 nits maksimal lysstyrke.

Derudover har Pixel 7 Pro Googles nye G2-chip, hvilket betyder, at du får hurtigere og mere effektiv behandling, så du kan gøre mere, men med et længere batteri. Du får også Googles Titan M2-chip, designet til at beskytte din sikkerhed online.

Dette er uden tvivl den bedste Google Pixel-telefon til fotografer, og selvom den er den dyreste, er den stadig billigere end den tilsvarende iPhones.

 • Tredobbelt kamera
 • Titan M2 sikkerhedschip
 • Pro tredobbelt bagkamerasystem
 • Den dyreste
 • Ikke en stor opgradering i forhold til Pixel 6 Pro

2. Google Pixel 7

Google Pixel 7 har en 6,3-tommer hurtig og responsiv skærm, kun et strejf mindre end Pixel 7 Pro. Den har et dobbelt bagkamerasystem bestående af et 50 MP bredkamera med ƒ/1,85 blænde og optisk og elektronisk billedstabilisering samt et 12 MP ultrabred kamera med ƒ/2,2 blænde. Det fremadvendte kamera har et ultrabredt synsfelt, som skulle gøre gruppe-selfies nemme.

Den har de samme kamerafunktioner som Pixel 7 Pro, undtagen Macro Focus. Telefonen får også mange af de samme tekniske innovationer som Pixel 7 Pro, inklusive Tensor G2-processoren og Titan M2-sikkerhedschippen, plus indbygget VPN.

Pixel 7’s FHD+ OLED 90Hz-skærm er ikke så avanceret og glat som Pixel 7 Pro, men du vil ikke blive skuffet over, hvad den har at tilbyde.

Hvis du ikke har brug for opsætningen med tre kameraer, der findes på Pixel 7, og ønsker en lidt mindre, billigere telefon, er dette en glimrende mulighed.

 • Billigere end Pixel 7 Pro
 • IP68 vandtæt
 • Google Tensor G2 chip
 • Har ikke makrofokus
 • Ingen teleobjektiv

3. Google Pixel 6 Pro

Nu hvor Pixel 7 Pro er den nye i byen, er Pixel 6 Pro ikke den bedste længere. Men modellen er stadig et glimrende alternativ, hvis du ikke vil betale for Pixel 7 Pro.

Pixel 6 Pro har en stor 6,7-tommer OLED-skærm med QHD+ opløsning og op til 120Hz opdateringshastighed. QHD+ opløsning betyder, at alt på skærmen, inklusive fotos, videoer, grafik osv., ser skarpt ud. Skærmen er buet på kanterne ligesom Galaxy S22 Ultra, hvilket giver en mere fordybende oplevelse. Den maksimale lysstyrke er ikke så høj som Pixel 7 Pro, men er tilstrækkelig til at bruge telefonen i direkte sollys, og du får også understøttelse af HDR10- og HDR10+-indhold på Netflix og andre streamingplatforme. Da det er en LTPO-skærm, får du også en adaptiv opdateringshastighed, hvilket betyder, at skærmen automatisk kan justere opdateringshastigheden mellem 10Hz til 120Hz baseret på indhold og skærminteraktion.

Ud over det samme 50 MP hovedkamera og et 12 MP ultra-bred som standard Pixel 6, har Pro-modellen et ekstra 48 MP teleobjektiv, der lader dig tage bedre zoombilleder uden at ofre detaljer.

 • Stilfuldt design
 • Tredobbelte bagkameraer med 48 megapixel telefoto
 • Smuk skærm
 • Tung

4. Google Pixel 6a

Google Pixel 6a blander top-end og mellemklasse-funktioner. Den får den samme fantastiske Google Tensor-processor introduceret på Google Pixel 6 og 6 Pro – så den skulle levere flagskibsydelse og 5G-datahastigheder. Den har også det lækre, stilet Pixel 6-design, der har bjælke på bagsiden, og telefonens ramme er lavet af metal.

Med en vis konkurrence som Galaxy A53 5G, der dog er i en plastik-krop, ser tingene godt ud for Google 6a, og den er ydermere også vandafvisende. Pixel 6a er en anden fremragende mulighed for enhver, der leder efter en fantastisk smartphone, der ikke koster alverden.

 • Stilfuldt og premium design
 • Kraftig kamerasoftware
 • Vandtæt
 • 60Hz skærm er ikke konkurrencedygtig
 • Ældre kamerahardware
 • Ingen trådløs opladning

5. Google Pixel 6

Med ankomsten af Pixel 7 er Google Pixel 6 måske ikke det bedste standard Pixel-flagskib, men det er stadig en solid mulighed for dem, der ønsker at opleve Pixels fantastiske kamera-egenskaber og software uden at betale det store. Du vil ikke miste meget ved at anskaffe denne Pixel. Den har det samme fremragende 50 MP hovedkamera, som er inde i Pixel 7 og Pixel 7 Pro og en lignende softwareoplevelse.

Du får en flot 6,4-tommer OLED-skærm med FHD+ opløsning og en 90Hz opdateringshastighed. Skærmen bliver ikke så lys som Pixel 6 Pro, og den understøtter heller ikke LTPO-teknologi til dynamisk opdateringshastighed. Men den lille skærmstørrelse og 1080p opløsning betyder, at Pixel 6’s skærm ikke dræner batteriet så hurtigt som QHD+ skærmen på Pixel 6 Pro. Med en maksimal lysstyrke på 500 nits er skærmen ikke så lysstærk, men den er tilstrækkelig til udendørs brug.

 • Stilfuldt design
 • 50 MP hovedkamera
 • Kvalitetsskærm
 • Ingen teleobjektiv

6. Google Pixel 5

Med dens spøjse udseende, der er kommet til at definere designet på Pixel-serien, tilbyder den et kompakt design, et pålideligt peg-og-skyd-kamera og smart Google-software, der gør det til en fornøjelse at bruge det nyeste Android 13-operativsystem.

Du får også en flot 6-tommer skærm med Full HD-opløsning, en 90Hz opdateringshastighed og stærke betragtningsvinkler. Hovedkameramodulet har en 12,2 MP-sensor plus et 16 MP ultravidvinkelobjektiv og lader dig optage 4K-video i 60 fps. 5G er understøttet, lagerpladsen er på generøse 128 GB, telefonen er vandtæt, og du får også trådløs opladning.

Den mangler helt sikkert et par avancerede funktioner, som du vil finde i de bedste Google Pixel-telefoner, såsom et teleobjektiv og optisk zoom. Men givet den rimelige pris på Pixel 5, får du en ganske udmærket telefon for pengene.

 • Stilfuldt design
 • Kvalitetskamera
 • Smuk skærm
 • Kan være svær at få fat i
 • Mellemklasse ydeevne

Det var så det for vores liste over de bedste Pixel-telefoner. De bedste Google Pixel-smartphones lige nu er Google Pixel 7 Pro og Pixel 7. De er uden tvivl de bedste Pixels-telefoner, der nogensinde er lavet. Hvis du dog ikke har 7.000 kr. til at bruge på en smartphone, så er du måske bedre tjent med Pixel 6 eller endda Pixel 6a.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.