Samsung Galaxy Z Fold 4 designopgradering er muligvis lækket

Samsung Galaxy Z Fold 4
Kilde: Smartprix/OnLeaks

Samsung Galaxy Z Fold 4 har muligvis en meget mindre tydelig skærmfold ifølge Ice Universe. Det er noget, som lækeren har skrevet om før, når det kommer til den kommende Z Fold 4, men denne gang har de billeder til at bevise det.

Som billederne i tweetet ser ud til at vise, er der stadig en fold på Galaxy Z Fold 4’s skærm, men den er ikke så tydelig som folden på Samsung Galaxy Z Fold 3’s skærm. Den vil sandsynligvis være endnu sværere at få øje på, når der er noget på skærmen.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Folden hos Galaxy Z Fold 3 var mærkbar selv tilbage ved lanceringen, men da det stadig er en af de bedste foldbare telefoner, er det et problem man kan leve med. Men med Galaxy Fold, der nu skal til sin fjerde udgave, er det på høje tid for Samsung at begynde at glatte hullerne ud.

Hvis IU’s billeder er ægte, viser det måske, at Samsung har lært en ting eller to af rivaliserende foldbare modeller som Honor Magic V eller Oppo Find N. Disse foldbare telefoner har meget mindre fremtrædende folder i deres indvendige skærme på grund af deres hængseldesign, og med selve Galaxy Z Fold 4 rygtedes at få en ny type hængsel, kunne dette være noget, Samsung har taget til sig.

Bortset fra det nye hængsel har vi via andre rygter hørt, at Samsung kunne give Z Fold 4 et kameraeftersyn med de samme tre bageste sensorer som Galaxy S22. De kunne også bruge det nye Snapdragon 8 Plus Gen 1-chipsæt til et ydelsesboost i forhold til Galaxy S22-serien såvel som Z Fold 3 og en lidt bredere, kortere formfaktor til mere behagelig brug.

Hvad angår telefonens lancering, kunne vi se det ske den 10. august sammen med Galaxy Z Flip 4 og Galaxy Watch 5.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.