AirPods 3: Her er alt, hvad vi ved

Tidligere leaks antydede, at AirPods 3 ville dele nogle funktioner med AirPods Pro, som f.eks. Rumlig lyd (spatial audio). De har muligvis også en kortere stilk, udskiftelige tip og et mindre opladningsetui end AirPods Pro. Lækkede billeder ser ud til at bakke disse rygter op. Her er alt hvad du behøver at vide om AirPods 3 ind til videre.

Læs også: Alt du skal vide om iOS 15

AirPods 3 ser måske mere ud som AirPods Pro

Indtil videre har vi haft to generationer af almindelige AirPods, hvor de trådløse øretelefoner har en lang stilk, der stikker ud fra dit øre. Men et februar leak fra 52audio hævder at denne tredje-generation kommer med en kortere stilk, så samlet set ligner designet mere AirPods Pro.

AirPods 3 låner muligvis også det udskiftelige øreproppedesign fra AirPods Pro for at give muligheden for at tilpasse det til ens øre frem for de nuværende AirPods, som simpelthen hviler i dit øre. Nogle brugere fandt ud af, at de almindelige AirPods let ville falde ud, mens de bevæger sig rundt eller løber, så denne tip kan hjælpe med at give en mere sikker pasform. Mens AirPods Pro har klikbare stilke, kan AirPods 3 muligvis have berøringsflader til interaktion med ørepropperne.

Twitter-bruger LeaksApplePro postede billederne nedenfor, som tilsyneladende viser AirPods 3 i den virkelige verden. De ligner det billede, der deles af 52audio, der viser ørepropperne med kortere stilke.

Billede kredit: LeaksApplePro

En tidligere rapport fra Bloomberg sagde også, at AirPods 3 kunne dele et lignende design med AirPods Pro og tilføjede, at de almindelige AirPods måske ikke vil få aktiv støjreduktion. Indtil videre er det uklart, om AirPods 3 ville have transparent lyd, en måde at gøre dig mere opmærksom på dine omgivelser.

Kommer AirPods 3 også med understøttelse af rumlig lyd?

Det er hvad rygterne siger. Først introduceret med frigivelsen af iOS 14 på AirPods Pro og senere AirPods Max-hovedtelefonerne. Rumlig lyd bruger accelerometre og gyroskoper til at give en virtuel surroundlydeffekt, når du ser understøttede film og tv-shows på en iPhone eller iPad.

52audio-rapporten antyder, at batteriets levetid vil forblive den samme som den nuværende anden generation af AirPods, der varer i alt omkring fem timer. Casen vil indeholde ekstra opladning, ligesom den gør nu. I de lækkede billeder ser casen ud som om den opdeler forskellen mellem de mere firkantede AirPods og rektangulære AirPods Pro-cases.

Med hensyn til lydkvaliteten er der en anden ingen klare detaljer om, hvad man kan forvente, selvom der sandsynligvis vil være forbedringer i forhold til de almindelige AirPods. TF International Securities-forskningsanalytiker Ming-Chi Kuo, der har en stærk track record når det kommer til Apple-rygter, udgav et notat tilbage i juli, at AirPods 3 ville have et lignende system som AirPods Pro, hvilket betyder deres lydkvalitet sandsynligvis ville være sammenlignelig.

Det er også sikkert at antage, at andre AirPods og AirPods Pro-funktioner som quick switching også kommer til AirPods 3.

Hvornår udgives AirPods 3?

Apple har endnu ikke officielt annonceret nogen lanceringsbegivenhed eller datoer for de nye AirPods. AirPods Pro og AirPods Max blev begge annonceret i pressemeddelelser, så det ville ikke være nogen overraskelse, hvis Apple gjorde det samme med AirPods 3.

Det giver mening, at AirPods 3 debuterer til den samme $159-pris som de nuværende AirPods. Men det er uklart, om der også vil være en $199-version med trådløs opladning, eller om det vil blive standard.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.