Google Pixel 6 kunne slå iPhone 13 med denne kameraopgradering

Google Pixel 6

Google Pixel 6 kan få en nøgleopgradering, som de fleste telefoner ikke har.

Google Pixel 6 og Pixel 6 Pro får måske en kæmpe kameraopgradering for at give telefonerne en fordel i forhold til iPhone 13.

Det er Twitter-leaker @FrontTron, der hævder, at de rygtede kommende Google-telefoner vil have en række vilde funktioner, herunder en “gimbal-lignende kamera-tilstand.” Det er ikke noget, du ser ofte, og det kan hjælpe Pixel 6 med at få førstepladsen på vores liste over bedste kameratelefoner.

Tidligere på ugen afslørede Max Weinbach fra AndroidPolice en række nøgledetaljer om Pixel 6 Pro. Disse inkluderer en 50MP hovedkamera sensor, en 8MP periskop linse og 5x optisk zoom. Kombiner det med Googles gode software, og du har potentielt en helt fantastisk kameratelefon.

Læs også: De bedste spiltelefoner

FrontTrons leak viser kameraets opsætning og bemærker, at opgraderingerne inkluderer en “større Samsung-sensor” parret med Googles Neural Processing Unit og Image Signal Processor-chips.

Den mest spændende del af dette leak er gimbal-tilstand. Selvom det teknisk set kun er en udvidelse af smartphones ‘eksisterende optiske billedestabilisering, er det en opgradering, der kan gøre det lettere at tage klare billeder, især i ustabile optagesituationer og svagt lys.

Pixel 6 ville ikke være den første Android-telefon med denne store opgradering. Vivo x60 Pro leveres med en indbygget gimbal, der giver jævnere videoer, end hvad du ville se fra rivaliserende smartphones. De eneste store kameraopgraderinger, vi har hørt om med iPhone 13, er, at Apple tilføjer sensor-shift-stabilisering til hele området, og at vi kunne se portrættilstand til video.

Pixel 6-serien forventes ikke at ankomme før til efteråret, selvom der er masser af rygter om, hvad telefonen kan indeholde. Dette inkluderer Googles rygtede nye interne Whitechapel-chip, en fingeraftrykssensor på skærmen, et 5.000 mAh batteri og en 120Hz opdateringsfrekvensvisning.

Der er også rygter om et under-display selfie-kamera, selvom nyere billeder ikke viser denne funktion, men et mere traditionelt huldesign.

Med hensyn til skærmen skulle Pixel 6 komme med en 6,4-tommer skærm, mens Pixel 6 Pro sandsynligvis vil være 6,7-tommer. En QHD+ opløsning er blevet foreslået, selvom vi gætter på, at dette vil være eksklusivt for den større model.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.