Bedste covers til iPhone 12 pro

Bedste iphone 12 pro covers
Kilde: OtterBox

Du vil gerne have et af de bedste iPhone 12 Pro-covers, hvis du vil sikre, at din telefon undgår så meget skade som muligt. Men det kan også være, at et af de covers, vi har nedenfor, kan hjælpe dig på andre måder.

Et covers primære funktion er at holde telefonen, i dette tilfælde iPhone 12 Pro, sikker. Men det kan også bruges til at tilføje noget ekstra tilbehør, eller bare ændre din telefons farve fra en af dem, som Apple lod dig købe mobilen i. Det er din bedste måde at personliggøre din telefon samt beskytte den.

Hvis du kigger på denne side, før du køber din iPhone 12 Pro, skal du være advaret: iPhone 12 Pro produceres ikke længere. I modsætning til iPhone 12 og 12 mini, stoppede Apple med 12 Pro og 12 Pro Max med lanceringen af iPhone 13-serien. Du kan sikkert stadig finde et par stykker, men prøv også at se på iPhone 13 Pro og de bedste iPhone 13 Pro-covers.

Her er de bedste iPhone 12 Pro-covers, vi har set indtil videre, lige fra covers med greb, der er svære at slippe, til covers af læder. Sørg også for at tage et kig på de bedste iPhone 12 covers. Covers til iPhone 12 og 12 Pro kan ofte være udskiftelige, så kig der efter nogle andre ideer.

De bedste iPhone 12 covers lige nu

1. Apple iPhone 12 Pro Silicone Case med MagSafe

Specifikationer

 • Vægt: 45 g
 • Farver: Hvid, Ametyst, solgul, kumquat, mørk marineblå, pistaciegrøn, pink citrus, sort, rød.
 • Materialer: Silikone

Når det kommer til kvalitets iPhone covers, kan du normalt ikke gå galt med Apples udvalg. iPhone 12 Pro Silikone Cover med MagSafe har næsten alt, hvad du har brug for, fra en regnbue af farver til et blødt, men stærkt silikone-ydre. Indersiden af coveret har en mikrofiberforing, der også holder din telefon sikker.

Apples silikonetui beskytter også mod de sædvanlige dråber og skrammer, men der er en vis tilfredshed med at bruge etuiet, som din producent har til salg. Og dette etui understøtter iPhone 12 Pros nye MagSafe-funktion til nemt at montere tilbehør og forbedre trådløs opladning på kompatible pads. Dette attraktive slimline etui er en fremragende mulighed, uanset hvad du leder efter.

2. OtterBox Defender Pro Series til iPhone 12 Pro

Specifikationer:

 • Vægt: 127 g
 • Farve: Sort, bær, blå, blågrøn
 • Materialer: Polykarbonat, syntetisk gummi

Uanset hvilken telefon du har, så er den beskyttet af OtterBox, og iPhone 12 Pro er ingen undtagelse. For maksimal beskyttelse vil vi vende os til OtterBox’s Defender Pro Series-cover til iPhone 12. Udover at den kommer i en række forskellige farver, tilbyder den et rent design med en lækker bagside og kanter.

Den hævede kant på Defender Pro hjælper med at beskytte din skærm og dit kamera, mens et særligt antimikrobielt tilsætningsstof hjælper med at mindske mængden af bakterier på din telefons overflade, som du sandsynligvis håndterer flere gange om dagen. Etuiet har en speciel støtte, så du kan se dit yndlingsindhold på farten, og Otterbox’ etui fungerer også med trådløs opladning. Det er næsten alt, hvad du har brug for i et hårdere, mere beskyttende etui.

3. Spigen Ultra Hybrid til iPhone 12 Pro

Specifikationer:

 • Vægt: TBA
 • Farver: Gennemsigtig
 • Materialer: Fleksibel plastik + hård plastik

Et stærkt håndværker cover til iPhone 12 Pro beskytter enheden ekstra godt mod de ridser og skrammer, som kan forekomme i forbindelse med stød eller slag. Dette iPhone 12 Pro cover har ligeledes et design som giver bedre stødabsorbering.

Bagsiden er lavet af gennemsigtigt PC-plastik, hvorfor du kan nyde mobilens design, og samtidigt giver det en sikker skal om telefonen. Der er naturligvis fuld mulighed for stiktilslutninger, brug af knapper og kamera og resten af telefonens funktioner, når coveret er monteret.

4. Casetify iPhone 12 Pro Ultra Impact Case

Specifikationer:

 • Vægt: TBA
 • Farver: Klar, grøn, rød, gul, lilla
 • Materialer: Qitech, genbrugsplast

Få dit iPhone 12 Pro cover til at føles som din takket være Castifys Ultra Impact Case. Etuiet er testet til at modstå fald på 3 m. Den er også lavet af Casetifys egen stødabsorberende materiale, og du kan vælge, hvilken slags krop eller kofangerfarve du gerne vil have for at få din nye telefon til at føles mere som din.

Det ultra-slanke design af dette iPhone 12 Pro cover har en antimikrobiel belægning; den fungerer også med trådløs opladning. En af de fedeste ting ved Ultra Impact Caset fra Casetify er måske, at du kan tilpasse den med et monogram eller initialer, og du kan prøve en række forskellige farvekombinationer.

5. Lifeproof FRĒ Case til iPhone 12 Pro

Specifikationer:

 • Vægt: 42.5 g
 • Farver: Sort, blå, lilla
 • Materialer: Genbrugsplast

Hvis du er en miljøbevidst iPhone-bruger, vil du gerne tjekke Lifeproof FRĒ-coveret, som er lavet af 60% genbrugsplast. Det er slankt, men alligevel hårdt, og at købe en betyder, at Lifeproof vil donere penge til en god sag: $2 pr. cover til en af de vandcentrerede nonprofitvirksomheder, som virksomheden støtter.

Lifeproof FRE casen kan overleve fald fra op til 2 meter, og den er nedsænkelig op til 2 meter i 1 time. Så dette cover er lige så robust, som du har brug for, samtidig med at den at den slår et slag for at hjælpe planeten.

6. Nomad Rugged Case til iPhone 12 Pro

Specifikationer:

 • Vægt: 160 g
 • Farver: Sort, brun, naturligt læder
 • Materialer: Læder, polycarbonat, TPE

Selvom den er næsten lige så tung som telefonen, den er designet til at beskytte, giver det robuste etui fra Nomad dig det bedste fra begge verdener, når det kommer til beskyttelse og udseende.

Læderet udvendigt føles luksuriøst og udvikler en naturlig patinaeffekt over tid. En TPE-læbe strækker sig ud over iPhones skærm for ekstra beskyttelse, men forbliver tynd nok til at understøtte trådløs opladning. Indeni holder polycarbonatforstærkninger telefonen sikker og beskytter din iPhone mod fald på op til 3 m, ifølge Nomads test. Og hvis du virkelig vil holde din telefon sikker, er der fastgørelsespunkter, hvor du kan tilføje en snor.

Denne version har ikke nogen MagSafe-magneter, men hvis du er parat til at betale lidt mere, kan du få det samme etui med dem tilføjet.

7. Nudient V3 til iPhone 12 Pro

Specifikationer:

 • Vægt: 90 g
 • Farver: Støvet lyserød, safrangul, lerbeige, tåget grøn, himmelblå, sangriarød, blågrøn, fyrregrøn, midvinterblå, stengrå, blæksort
 • Materialer: Polypropylen, gummi

Dette tætsiddende cover er smukt designet med præcise udskæringer og et gummidesign, der giver en førsteklasses udtryk til din telefon. Plus med så mange farvemuligheder vil du nemt finde den, der taler til dig i stedet for at nøjes med et af et begrænset antal valg.

Nudient’s inkluderede sit eget magnetsystem i etuiet. Selvom det ikke vil forstyrre Apples eget MagSafe-system, giver det dig mulighed for at bruge Nudeient-designet tilbehør, selvom det i øjeblikket kun består af en slank magnetisk tegnebog.

Sådan vælger du det bedste iPhone 12 Pro cover til dig

Hvis du vil finde det bedste iPhone 12 Pro-cover, er det vigtigt, at du holder din telefon beskyttet. Det er vigtigt at overveje de forskellige slags materialer, dit etui er lavet af, såvel som faldvurderingen og eventuelle potentielle designs eller varianter, der er tilgængelige på markedet.

Alle telefoncovers er ikke lavet ens. De kan og varierer meget i pris. Det betyder, at du i sidste ende skal beslutte, om et konkret cover er den rigtige for dig. Lad dog ikke prisen alene diktere, hvordan du har det.

Hvis du har iPhone 12 Pro, er der én ting du skal huske på, når det kommer til covers. Du kan bruge det samme iPhone 12 Pro etui, som du ville gøre på en iPhone 12. Hvis du beslutter dig for at skifte telefon eller opgradere fra en iPhone 12 til iPhone 12 Pro i fremtiden, behøver du ikke at skifte dit etui.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.