Google Pixel 7 Pro-design lækket via case

Google Pixel 7 Pro

Der går sandsynligvis et stykke tid, før Google afslører deres Pixel 7 og 7 Pro-smartphones – de mangler trods alt stadig at lancere den rygtede Pixel 6a først. Det har dog ikke forhindret et case-firma i at lave mock-up-gengivelser af den kommende Pro-version inde i et af deres fremtidige produkter.

Lækkede billeder viser den påståede Google-telefon, der kommer med en buet frontskærm, vandret kameramodul – svarende til Pixel 6 Pro, dog er designet en smule anderledes – og ingen 3,5 mm lydudgang.

Linseopsætningen på bagsiden ser lidt anderledes ud, hvilket matcher et par tidligere rygter, selvom resten af designet er meget velkendt.

Billederne blev postet af TechGoing, som påpeger, at forsiden af telefonen ikke har en huludskæring. Det betyder dog ikke, at den ikke kommer med et kamera under skærmen, men mere at case-firmaet simpelthen har glemt det.

Andre lækkede specifikationer for Google Pixel 7 Pro tyder på, at 2022-modellen kommer med enten en 6,7- eller 6,8-tommer OLED-skærm. Den vil også blive drevet af næste generations version af Googles egen Tensor-chip.

Rygterne hævder, at den også vil have op til 12 GB RAM samt en 512 GB lagerplads.

Vi tvivler på, at vi vil høre noget om den under Google I/O i næste uge, men det er værd at tjekke eventet for andre store Google-annonceringer.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.