Google Pixel 7 specifikationer er netop blevet lækket

Google Pixel 7

Vi er sandsynligvis otte eller ni måneder væk fra Pixel 7s officielle afsløring, men et dyk ned i koderne i et Android 13 Developer Preview fra 9to5Google har afsløret de første “konkrete detaljer” af 2022’s rygtede Google-flagskibe.

Siden havde tidligere fundet beviser på anden generations Tensor-chip på grund af strømforsyningen til Pixel 7 er ‘GS201.’ Nu har nogle yderligere kig i Android 13 Developer Preview af hjemmesidens kilde Cstark27 fundet ud af, at den nye chip tilsyneladende er forbundet til et uudgivet Samsung-modem med modelnummeret ‘g5300b.’ Taget i betragtning af at den nuværende Pixel 6 er knyttet til ‘g5123b’, som er Exynos Modem 5123, ville det give mening for denne nye model at være Exynos Modem 5300.

Ved at dykke yderligere ned i Android 13-koden fandt 9to5Google derefter ud af, at det nye modem igen er knyttet til to enheder med kodenavnene Cheetah og Panther – som webstedet mener er henholdsvis Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Med andre ord ser det ud til, at begge kommende enheder vil bruge GS201 Tensor-chipsættet.

Det er det tætteste, vi kommer på bekræftelse af, at Pixel 7 og Pixel 7 Pro er ægte, og selvom vi ikke kan verificere nøjagtigheden af oplysningerne, lyder det bestemt, som om Google arbejder hårdt på deres erstatninger for to af de bedste Android-telefoner.

De sidste Pixels i 2022?

Pixel 7-telefonerne kan meget vel være de første modeller, der kommer med det nye Tensor-chipsæt, men det er usandsynligt, at de bliver de første Pixel-enheder, vi ser udgivet i 2022. Faktisk vil vi sandsynligvis se mindst én og muligvis tre andre Pixel-enheder, før de nye flagskibe ankommer, sandsynligvis i oktober.

Den mest sikre af disse er Pixel 6a, en nedtonet version af sidste års flagskib med den samme førstegenerations Tensor-kraft, men et kamera med lavere spec og billigere design. Dette blev refereret til i en officiel Google malebog og vil sandsynligvis komme til foråret, muligvis på samme tid som med Google I/O, som traditionelt finder sted i maj.

Derudover har der også været snak om at Googles første wearable, Pixel Watch vil komme i maj. Uret formodes at have en rund flade, en krone og noget Fitbit-softwareintegration efter Googles opkøb af virksomheden for 2,1 milliarder dollar.

Endelig er der den længe ventede Pixel Fold – eller Pixel Notepad, som den måske kommer til at hedde. Den rygtede foldbare vil tilsyneladende være billigere end Samsung Galaxy Z Fold 3 og siges at komme i sidste kvartal af dette år.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

2 Comments

    • Det vil jeg tro den gør. Google Pixel 6 var utrolig populær, så jeg tænker den nok skal komme.
      Der er selvfølgelig udfordringerne med den globale chips-mangel, som måske kan besværliggøre noget, men jeg regner med de vil introducere den på det danske marked.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.