Google vil begynde at slette millioner af ubrugte Gmail-konti i næste måned

Google Chrome

Den store Google-konto udrensning kommer snart. Hvis du vil beholde din ubrugte konto og indholdet forbundet til den, vil du måske bruge et øjeblik på at logge ind.

Tilbage i maj annoncerede Google, at de ville begynde at slette Google-konti, der har været inaktive i to år eller længere. Før denne politikopdatering ville virksomheden kun slette det indhold, der var gemt på kontoen, ikke selve kontoen. Ændringen er angiveligt beregnet til at styrke sikkerheden, da ubrugte konti er mere modtagelige for at blive kompromitteret. Google sagde, at sletningen ville begynde i december 2023, hvilket kun er en måned væk fra nu.

Hvis du har en inaktiv konto, du vil gemme, har du stadig lidt tid til at gøre det. Tech-giganten begynder processen i faser, startende med konti, der blev oprettet, men aldrig brugt igen. Det er vigtigt at bemærke, at Google siger, at de ikke har til hensigt at slette konti med YouTube-videoer på nuværende tidspunkt.

For at beholde din konto skal du blot gøre den aktiv. Du kan gøre dette ved at logge ind og bruge en af Googles tjenester. For eksempel vil disse handlinger ændre din konto til aktiv:

  • Læser en e-mail
  • Brug af Google Drev
  • Se YouTube
  • Søg på Google
  • Bruge Google-login til at logge på en tredjepartstjeneste

Husk, at denne politik kun gælder for personlige konti. Konti fra organisationer som skoler og virksomheder påvirkes ikke af denne politik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.