iPhone 13 læk afslører to store opgraderinger

Der er et iPhone 13-rygte, der fortsætter med at dukke op, hvilket vi håber er sandt. En ny rapport hævder, at fingeraftrykssensoren, der forsvandt fra Apples telefoner med iPhone X i 2017, vil komme tilbage med iPhone 13.

Touch ID vil Ikke kun være til stede på iPhone 13, rapporten fra Barclays hævder også, at det vil være integreret i telefonens skærm.

Dette er ikke første gang, vi hører rygter Touch ID’s tilbagevenden. Bloomberg udsendte en lignende rapport i januar. Men Barclays-rapportens påstande er baseret på samtaler med forskellige leverandører i de sidste par uger.

Læs også: Anmeldelse af iPhone SE (2020)

Tilføjelsen af en skærm Touch ID ville markere et stort skift med hensyn til iPhone-design. Siden 2017 er der brugt Face ID til at låse op for telefonerne, noget der er blevet mindre praktisk nu, hvor folk bruger masker.

Mens Apple har fortsat med at undgå en fingeraftrykslæser, så har konkurrerende smartphoneproducenter tilføjet sensorer på skærmen. Samsungs flagskibstelefoner, inklusive Galaxy S21, har en in-display-sensor, ligesom flere andre top Android-telefoner gør.

iPhone 13 får en mindre notch

MacRumors siger, at forskningsnotatet fra Barclays-analytikeren Andrew Gardiner og yderligere tre kolleger hævder, at de nye iPhone 13-modeller også kommer med et mindre notch. Dette skulle gøre skærmene på iPhone 13 mere fordybende og medrivende.

Ifølge Barclays-analytikerne vil iPhone 13 have en “mere tæt integreret version af det nuværende strukturerede lyssystem” for at muliggøre notch krympning. Notchet har stort set været det samme lige siden det debuterede på iPhone X for at huse de sensorer, der muliggør Face ID.

Derudover så vil telefonens LiDAR-scanner forblive en eksklusiv funktion i Pro-modellerne på iPhone 13, ligesom den er på iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Med et mindre notch, ekstra sikkerhed med Touch ID og Face ID, og hvad ellers der kommer af ekstra funktioner Apple beslutter at introducere med iPhone 13, så kan den næste generation af iPhones være endnu mere nyskabende end tidligere udgaver. Det kommer alt sammen ned til, hvad Apple præsenterer i de kommende måneder.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.