iPhone 14 kommer måske med overraskende kameraopgradering

Indtil nu har det eneste væsentlige iPhone 14-kamerarygte været en mulig ny 48MP-sensor til iPhone 14 Pro-modellerne. Og den ændring ville være en stor ting, da Apple har holdt fast ved 12MP-sensorer i årevis.

Vi har dog lige hørt, at alle fire nye iPhone 14-modeller kunne få en opgradering til frontkameraet takket være et tip fra analytiker Ming-Chi Kuo (via 9to5Mac).

I et tweet siger Kuo, at den nye iPhone 14-serie vil få autofokus og en bredere f/1.9-blænde. Den nuværende iPhone 13 tilbyder fast fokus og en f/2.2 blænde. Som et resultat kunne du forvente en “bedre lav dybde af arkiveret effekt til selfie/portrættilstand,” ifølge Kuo.

Kuo siger også, at tilføjelse af autofokus til frontkameraet på iPhone 14 vil øge fokus på FaceTime-opkald, videoopkald og livestreaming. Så det lyder som om, at Apple bliver mere klar til, hvordan telefoner bliver brugt i dag, uanset om du er en content creator eller bare en, der har brug for at foretage virtuelle møder.

Derudover skulle en bredere blænde resultere i bedre ydeevne i svagt lys uden at skulle ty til den mærkelige effekt med at lyse hele skærmen op som en pseudoblitz.

Ud over et muligt 48 MP kamera, er iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max blevet tippet til at droppe hakket til fordel for et hul og en pilleformet udskæring mod toppen af skærmen. Og der er også rygter om, at Apple kunne tage USB-C-opladning til sig, dog kun til iPhone 14 Pros.

Dette ville være ud over, at iPhone 14 Pro og Pro Max fortsat har eksklusiv adgang til et teleobjektiv og 120Hz opdateringshastighed, selvom der er rygter om, at de almindelige iPhone 14-modeller kan gå op til 90Hz.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.