iPhone 14 Pro kommer muligvis med en “eksklusiv” funktion

iphone 14 pro

Analytiker og Apple-orakel Ming-Chi Kuo er igen dukket op for at hælde mere brændstof på rygte-bålet om, at kun iPhone 14 Pro-modellerne vil få opgraderet deres chipset, hvilket efterlader standard iPhone 14-modellerne med den nuværende A 15 Bionic-chip.

Dette er ikke noget nyt, da vi har hørt dette rygte fra en del andre. Og selvfølgelig ville det være lidt af en skuffelse, da Apple stort set altid giver deres nye serie af smartphones nye chips år efter år. Men det interessante Kuo hævder, er, at Apple har øget opdelingen af Pro-modeller og standard iPhone til 60% mod 40%.

Læs mere: Bedste iPhones lige nu

“Den seneste A16-processor vil være eksklusiv til to iPhone 14 Pro/avancerede modeller, hvilket vil øge forsendelsesandelen af nye avancerede iPhone-modeller markant i 2H22 til 55-60 % (mod 40-50 % tidligere), ” skrev Kuo i et Medium indlæg.

Det ville betyde, at Apple planlægger at sælge mange flere af premium iPhone 14-modellerne end standardmodellerne, på trods af at sidstnævnte forventes at være flere hundrede dollars billigere. Et sådant prisgab har altid været bemærkelsesværdigt, men det er endnu mere markant nu, hvor leveomkostningerne er steget voldsomt, og ikke ser ud til at falde foreløbig.

På trods af dette forventes Apple at gå all in på at markedsføre iPhone 14 Pro og med iPhone 14 sandsynligvis som en sekundær prioritet.

Da iPhone 14 forventes at bevare meget af designet og funktionerne i iPhone 13, inklusive den førnævnte A15-chip, ser den ikke ud til at blive en af de mest spændende nye iPhone i de seneste år.

Så kort sagt, ser iPhone 14 Pro ikke kun ud til at blive en bemærkelsesværdig overlegen telefon i forhold til iPhone 14. Hvis du er iPhone-bruger, så skal Apple nok sørge for, at du får lyst til at sprøjte de ekstra penge på de avancerede iPhones, uanset om du kan lide det eller ej.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.