Stor Samsung Galaxy S23 nyhed er netop lækket

Samsung Galaxy S23

Analytiker antyder, at Samsung vil droppe Exynos til fordel for kun at bruge Snapdragon-chips.

Kunne dette være slutningen for den underpræsterende Samsung Exynos-chipsæt? Efter at Exynos 2200 lovede masser, men underpræsterede, mener analytiker Ming-Chi Kuo, at Samsung er indstillet på at droppe deres egen chip i den kommende Galaxy S23 til fordel for en eksklusiv udbyder.

“Qualcomm vil sandsynligvis være den eneste processorleverandør til Samsung Galaxy S23 takket være den næste flagskib 5G-chip SM8550 [Snapdragon 8 Gen 2] lavet af TSMC 4nm,” tweetede han.

I et opfølgende tweet satte han en stopper for Samsungs egen chipfremstillig og sagde, at 4nm Exynos 2300 ikke vil blive til noget, fordi “den ikke kan konkurrere med SM8550 i alle aspekter”.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Dette kommer ikke til at have den store indflydelse på amerikanerne, da Samsungs enheder allerede udkommer med Snapdragon-chips derover. Men i Europa og resten af verden kan det muligvis få en stor indflydelse.

Exynos har vist sig gang på gang at være svagere i sin performance end Snapdragon. Selv med sidste model Exynos 2200, hvor de lovede guld og grønne skove, at nu ville chippen gøre Samsung Galaxy 22 til et kraftværk af en spiltelefon, så skuffede den, og var igen svagere end Snapdragons nyeste version.

Qualcomm måske ikke den eneste der drager fordel af denne beslutning – sidste år omfavnede budget-telefonen Galaxy A32 MediaTek-chippen, og der var endda et mærkeligt rygte om, at S23 kunne gøre det samme. Men hvis Kuo har ret, lyder det til, at Samsung i stedet vil holde sig til det afprøvede og testede, hvilket gør Qualcomm til den eneste mulighed.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.