iPhone 14 Pro-lækker nævner, at der måske er “problemer” med nyt kamera

iPhone 14 Pro
Kilde: Pigtou

En af fordelene som iPhone 14 Pro ser ud til at få i forhold til både den almindelige model og tidligere generationer, er et forbedret hovedkamera. Rygtet er, at den nu vil have en 48MP-sensor – den første opgradering i megapixel-antal siden 2015’s iPhone 6S.

Men flere megapixel indikerer ikke nødvendigvis bedre billedkvalitet, som Pixel-serien konsekvent har bevist, og en lækker har foreslået, at iPhone 14 Pros nye kamera i sin nuværende tilstand kan være skuffende under dårlige lysforhold sammenlignet med sin forgænger.

Dette kommer fra @LeaksApplePro, som har en god track record med at forudsige Apples træk. Her taler han om oplevelserne fra en kilde, der har praktisk erfaring med pre-release iPhone 14 Pro og Pro Max telefonerne, så resultaterne bør bestemt tages med et gran salt, da de er fjernet to gange.

“Der er nogle problemer med kamerasystemet,” skriver lækeren. “Den nye 48 MP-sensor er ‘den bedste i en smartphone, hvis der er lys nok’, men der er noget optimering der skal gøres med hensyn til nattilstand.

“Kilden siger, at den er værre end 13 Pro på det område. Der er en betydelig mængde støj.”

Som nævnt ovenfor har kameraets ydeevne ikke kun noget at gøre med hardwarespecifikationerne, som burde være færdiggjort nu. Meget af det skyldes de ‘hemmelige ingredienser’ der tilføjes på softwaresiden, så der er stadig tid til, at rette disse mangler – hvis der altså er noget, der skal rettes.

“Jeg er lidt bekymret for billeder i svagt lys, men jeg er sikker på, at Apple kan arbejde på det før lanceringen,” slutter @LeaksApplePro.

Næsten alt andet er, som du ville forvente af en generationsopgradering, nemlig forbedret. Ud over klassens bedste fotografering i god belysning siger kilden, at højttalerne tilbyder “mere bas [sic] og generelt klarere lyd”, og hvad der ser ud til at være væsentligt forbedret batterilevetid.

Det er værd at gentage, at disse indsigter kan være upålidelige eller endda helt fiktion. Men vi skal ikke vente længe på at finde ud af det: iPhone 14-serien forventes at blive afsløret i begyndelsen af næste måned sammen med Apple Watch 8. Med en rapporteret indledende ordre på 90 millioner enheder, virker Apple overbevist om, at det bliver endnu en hit.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.