iPhone SE 3 udgivelsesdato er muligvis til april eller maj

iPhone SE 3, Apples næste budgetvenlige iPhone, kan ifølge to nye rapporter være blot et par måneder væk. Den kommer som en opfølgning på den populære iPhone SE (2020). Den nye smartphone tilbyder kunderne 5G iPhone-oplevelsen for langt mindre end de andre modeller.

Den første rapport kommer fra Display Supply Chain Consultants analytiker Ross Young på Twitter. Young, som har en god track record, når det kommer til Apple-lækager, hævder, at telefonproducenten begynder at producere skærme til iPhone SE 3 i næste måned, og går ind i fuld produktion kort derefter. Denne tidsplan peger på et udgivelsesvindue til april/maj.

Det er dog ikke alt, vi har hørt. Ifølge det franske websted Consomac er iPhone SE 3 gået igennem EEC (Eurasian Economic Commission), et af Ruslands reguleringsorganer. Hjemmesiden fandt referencer til modelnumrene A2595, A2783 og A2784. EEC afslørede kun modelnummeret og OS-versionen. Det samme bureau certificerede også den kommende iPad Air 5, ifølge rapporter.

Vi forventer, at den nye iPhone SE vil ligne den sidste, hvilket betyder, at den får en lille 4,7-tommer skærm og et enkelt kamera. Hvis dette er sandt, vil der være en startknap med Touch ID. Men i år tror vi, at Apple vil inkludere 5G- og iPhone 13-ydeevne via telefonens A15 Bionic-chipsæt.

Hvad angår pris, håber vi, at Apple beholder den samme attraktive pris på $399 som sidste gang. Dette ville give enhver budget- og mellemklasse Android-telefon kamp til stregen, når det kommer til rå ydeevne og softwaresupport. Men iPhone SE 3 kan komme til at stå over for hård konkurrence fra Googles Pixel 6a senere på året, hvis rygterne om den telefon bliver til noget.

En april/maj-udgivelsesdato for iPhone SE 3 giver mening, siden den sidste model blev udgivet i slutningen af april 2020. Det ville være en lille smule senere end tidsrammen for marts/april, som nogle rygter havde antydet, men stadig inden for den generelle forårstidsramme.

Der går også et rygte om, at telefonen kommer til at hedde iPhone SE Plus 5G, som ikke ligger helt så godt på tungen som iPhone SE 3. Men en budgetvenlig iPhone med 5G er helt sikkert noget at se frem til, da næste skridt i iPhone-kæden, iPhone 11, kun har LTE.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.