Nokia lancerer solide smartphones og udgiver deres første tablet – priserne lækket

Nokia XR20

HMD Global, producenten bag Nokia-smartphones, har tirsdag udgivet deres seneste serie, der består af tre enheder. Det gode ved disse smartphones er, at de er super solide og har 5G-funktioner. Men det er ikke alt. Virksomheden introducerer sin første tablet kaldet Nokia T20.

Læs også: De bedste Android-telefoner lige nu

Ny solid Nokia smartphone

Tirsdag annoncerede HMD Global den nye Nokia X20. Ifølge virksomheden vil det være den mest holdbare smartphone, de nogensinde har skabt. “Nokia XR20 er bygget til at overleve alt, hvad livet kaster efter dig, og kan modstå meget mere, end du nogensinde vil kunne kræve af den”, sagt i en udtagelse fra firmaet.

Den kommende Nokia XR20 får en 6,67 tommer Gorilla Glass Victus-skærm. Men hvad gør den så holdbar, så speciel som virksomheden hævder?

Ifølge virksomheden kan skærmen modstå skader fra ridser og fald fra så højt som op til omkring 1,8 m. Dette materiale fra virksomheden beskriver det også meget godt. “Med et ultra-solidt etui og det hårdeste skræm-glas, vi kunne finde, er det beskyttende mod ridser, fald, temperature, vand og børn og kæledyr”.

Nokia har altid været kendt for sine holdbare telefoner. Faktisk var det også blevet deres salgspunkt. Og det er præcis, hvad reklamen for XR20 går efter.

Ud over den holdbare skærm er der 5G-funktioner, der følger med telefonen. Enheden vil også have et 48-megapixel og 13-megapixel dobbelt-objektiv hovedkamera. Nokia XR20 kan fås i to farver: sort og blå.

Nokia Kommer med sin første tablet

Virksomheden lancerer sin første tablet nogensinde – Nokia T20. Tabletten siges at have en 10,36 tommer skærm med 4 GB RAM og 64 GB internt lager.

Tabletten fås i to varianter. Den første ser ud til at være en Wi-Fi-model, og den anden vil have 4G -forbindelse via et SIM -kort. Desuden kommer Nokia T20 kun i blå farve, som nu ser ud til at være en favorit for HMD Global.

Hvad angår prissætningen, her er hvor meget den vil koste, når den kommer på markedet:

  1. Wifi-variant: Kommer til at koste €217
  2. 4G-variant: Kommer til at koste €237

Flere smartphone-virksomheder udgiver tablets i år, herunder Realme, OPPO, Vivo og iQOO. Og nu bliver HMD Global en del af denne liste.

Det er spændende at se, hvad disse virksomheder har i vente for os. Forhåbentlig kommer de med nogle enheder af høj kvalitet til en god pris, der kan imødekomme alles behov.

Læs også: Bedste tablets lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.