WhatsApp kan nu overføre chathistorik mellem iPhone og Android – sådan gør du

Skifte mellem iPhone og Android, har altid været besværligt, men en ny WhatsApp-opdatering skulle gøre det væsentligt lettere at gå fra det ene operativsystem til det andet.

WhatsApp siger, at det er en kommende funktion, der giver både iOS- og Android-brugere mulighed for at flytte hele deres chathistorik, stemmebeskrivelser og fotos mellem enheder. Meddelelsen kom som en del af Galaxy Unpacked begivenheden, hvor Samsung introducerede de nye Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3 foldbare telefoner.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Under præsentationen blev funktionen vist ved hjælp af Samsungs Smart Switch-app, som kun er tilgængelig på Samsung-enheder. App’en hjælper med at overføre kontakter, fotos, musikbeskeder, noter og mere mellem iPhone og andre Android-enheder til Samsung-telefoner.

Den er muligvis begrænset til Samsung-telefoner indtil videre, men WhatsApps overførselsfunktion forbliver ikke sådan. I en separat meddelelse sagde Whatsapp, at både Android- og iOS -brugere vil kunne drage fordel af funktionen, hvilket betyder, at Android-brugere vil kunne bruge den, når de skifter til Apple-enheder. Funktionen kommer til Android først, ifølge Whatsapp.

Måden den fungerer på lyder ligetil, i hvert fald for Samsung-enheder. Brugere skal forbinde deres telefoner via et USB Type-C til Type-C eller Lightning-kabel, starte Smart switch-appen, scanne QR-koden med den gamle telefon, og overførslen skulle starte. Brugere skal derefter også logge ind på WhatsApp på deres nye enhed for at fuldføre importen af data.

Fordi WhatsApp-meddelelser er krypteret og gemt på enheden, var udviklerne nødt til at oprette et værktøj til at flytte chathistorik med yderligere support fra Google, Apple og andre telefonproducenter.

“Dine WhatsApp-meddelelser tilhører dig,” sagde Sandeep Paruchuri, produktchef hos WhatsApp i en erklæring fra virksomheden. “Derfor er de som standard gemt på din telefon og ikke tilgængelige i skyen som mange andre besked-tjenester.

“Vi er glade for, at for første gang at gøre det let for folk sikkert at overføre deres WhatsApp-historie fra et operativsystem til et andet. Dette har været en af vores mest efterspurgte funktioner fra brugere i årevis, og vi har arbejdet sammen med operativsystemer og telefonproducenter for at løse det.”

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.