Ny Samsung Galaxy S23-rapport kommer med detaljer om kameraet

Samsung Galaxy S23 anmeldelse

Vi forventer, at Samsung Galaxy S23 byder på en række opgraderinger i forhold til den tidligere model. Men et nyt telefoto-kamera er måske ikke blandt dem.

Kilder, der har snakket med GalaxyClub, hævder, at Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus vil holde sig til et 10 MP telefoto-kamera, som Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus. Kilderne har ingen information om S23’s telezoomniveau, men det virker sandsynligt, at S22’s 3x-objektiv ikke vil blive ændret, hvis sensoren forbliver den samme.

Læs mere: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Galaxy S22 og S22 Plus’s 3x 10MP telefotokamera var en bemærkelsesværdig stigning fra 64MP 3x hybridzoomkameraet i Galaxy S21. Det skyldes, at det nye kamera tilbyder ægte 3x forstørrelse snarere end en blanding af optisk og digital zoom som før. På grund af størrelsen af denne opgradering forventer vi, at Samsung fortsætter med at forfine dette kamera i mindst et par år endnu.

Det udelukker dog ikke andre ændringer på kameraet. Samsung kunne udskifte S22’s 10MP-sensor med en opdateret version med samme opløsning eller foretage ændringer i objektivet eller den underliggende software, der vil forbedre ydeevnen uden en åbenlys ændring af specifikationerne.

Hvad angår Ultra-modellen, er der i øjeblikket ingen rygter om ændringer af de fire bagkameraer eller frontkameraet på Galaxy S22 Ultra. Det eneste vi har hørt om denne model er, at S23 Ultra ikke vil bruge Samsungs seneste 200MP kamerasensor. Samsung kunne bruge et ældre 200MP-kamera i stedet, som det har været rygter om tidligere.

Andre tips omkring Galaxy S23-serien inkluderer UFS 4.0-lagring for hurtigere dataoverførsler og mere kompakt batteriteknologi, som kunne give mulighed for mere batterikapacitet på samme plads. En kilde har endda hævdet, at S23-familien kunne bruge en MediaTek-chip i stedet for den sædvanlige Qualcomm Snapdragon eller Samsung Exynos silicium.

Hvis vi kigger på tidligere Galaxy S-lanceringer tyder det på, at vi vil se Galaxy S23-lanceringen næste januar eller februar, hvilket er lang tid til opfange nye rygter, og vi er selvfølgelig altid klar med de seneste.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.