Nye informationer om iPhone SE 3 er netop lækket: Lagerplads og farver

Det er mere eller mindre sikkert, at vi får at se iPhone SE 3 på Apple-begivenheden den 8. marts, og analytikeren Ming-Chi Kuo er tilbage med nogle forudsigelser i sidste øjeblik.

Som rapporteret af 9to5Mac har Kuo delt nogle vigtige iPhone SE-detaljer på Twitter. Nogle af oplysningerne har vi allerede hørt om fra flere kilder, men info omkring lagerplads og farver er nye.

For det første vil iPhone SE 3 angiveligt begynde masseproduktion i marts 2022, hvilket naturligvis giver mening, da telefonen forventes at blive lanceret i næste uge. Kuo siger også, at de anslåede forsendelser vil være 25 til 30 millioner enheder i 2022, hvilket er et ret solidt antal.

Derefter siger Kuo, at iPhone SE 3 vil have tre lagerkonfigurationer på 64 GB, 128 GB og 256 GB. Så startlageret ville være det samme, men i det mindste ville der være en ny max-mulighed, da den tidligere iPhone SE 2020 maxede ud ved 128 GB.

Desværre ser det ud til, at iPhone SE 3-farvemulighederne fortsat vil være de samme med hvid, sort og rød. Men dette er ikke en overraskelse, da Apple forventes at holde fast i det samme design som den tidligere model. Det betyder en lille 4,7-tommer skærm, Touch ID-knap og tykke rammer. Faktisk siger Kuo “lignende formfaktordesign til nuværende SE” i sit tweet.

Den gode nyhed er, at Kuo siger (som andre), at iPhone SE 3 vil blive drevet af den kraftige A15 Bionic-chip, den samme processor som findes i iPhone 13-serien. Dette skulle gøre iPhone SE 3 til den klart hurtigste billige telefon, der findes. Og 5G-forbindelse skulle komme i både millimeterbølger og sub-6GHz varianter, så du burde være i stand til at oprette forbindelse ved høje hastigheder, mens 5G-netværk fortsætter med at rulle ud.

A15 Bionic burde også have andre fordele. Vi ville forvente bedre billedkvalitet gennem forbedringer af computerfotografering samt længere batterilevetid gennem en mere effektiv chip.

iPhone SE 3 er kun et af mange Apple-produkter, der kunne lanceres ved Apple-begivenheden. De mest sandsynlige er en ny iPad Air 5 (også med A15-chip) og en ny MacBook Pro 2022 muligvis med en ny M2-chip.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.