Nye Samsung Galaxy S23-billeder viser mere end hvad vi tidligere har set

Samsung-Galaxy-S23

Vi ved nu, at Samsung Galaxy S23-serien bliver officielt afsløret onsdag den 1. februar. Samsung har allerede annonceret Galaxy Unpacked-begivenheden. Der har dog været få pålidelige lækager, der viser os standardversionen af mobiltelefonen, indtil nu.

Vi har set påståede billeder af Samsung Galaxy S23 Ultra i de sidste par måneder, men nu har vi en god samling af, hvad der ligner, Samsung-pressebilleder af selve S23.

Takket være Roland Quandt og WinFuture kan vi se mobiltelefonen fra flere vinkler og en trio af farver. Efter sigende vil der blive fire farvemuligheder annonceret i begyndelsen af februar – Phantom Black, Botanic Green, Mystic Lilac og Cotton Flower. Billedlækagen viser tre af dem – sort, lilla og bomuld (hvid).

I modsætning til tidligere rapporter ser det ikke ud til, at standardmodellen vil have designet fra sidste års S22 Ultra. Den har afrundede kanter til at begynde med og ligner mere sin egen 12 måneder gamle tilsvarende model.

Kamerabulen er dog væk, med kun linserne, der stikker ud. Men metalfinishen ser ud til at være den samme og dækket af glas igen.

I modsætning til den rygtede S23 Ultra er frontskærmen helt flad og flugter med rammen. Bagsiden er også flad. Frontkameraet er igen placeret øverst i midten af skærmen og i et enkelt huls-design.

Vi kan ikke få så meget mere ud af selve billederne, men vi har tidligere hørt, at skærmen bliver 6,1 tommer med en Full HD+ opløsning. Det bliver selvfølgelig også AMOLED.

Qualcomms seneste Snapdragon 8 Gen 2-processor siges at køre showet – i hvert fald i Europa. Det burde være det samme som topmodellen Ultra.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.