Officiel Galaxy Z Fold 5 spottet: Folder er næsten helt flade

Samsung Galaxy Z Fold 5 anmeldelse

Det forventes, at Samsung vil debutere Galaxy Z Fold 5 senere på måneden under deres Unpacked-begivenhed. I de sidste par måneder har vi set masser af lækkede gengivelser, hvilket giver os en idé om, hvad vi kan forvente. Men en ny lækage kan have givet os vores første virkelige kig på den kommende telefon.

Som opdaget af Android Police, delte @AhmedQwaider888 på Twitter – siden slettet – nogle virkelige billeder af hvad der ser ud til at være en officiel Galaxy Z Fold 5. Billederne ser ud til at vise enhedens øverste og nederste kanter i dens blå farve. Der er også et billede, der viser bagsiden af telefonen sammenlignet med Fold 4.

Som du kan se på billedet, ser det ud som om Fold 5 er i stand til at folde næsten helt fladt, i modsætning til sin forgænger. Dette er nu muligt takket være det nye “vanddråbe”-hængsel, der tillader skærmen at trække sig lidt ind i hængslet. En prototype af dette blev faktisk vist frem på CES tidligere i år. Det er muligt, at vi også vil se en mindre udtalt folder som følge af det nye hængsel.

Med hensyn til udseende ser det ud til, at Fold 5 ikke vil være meget anderledes end Fold 4. Baseret på billedet ser det ud til, at den eneste ændring kan være en omplaceret LED-blitz. Blitzen er nu placeret på siden af kameraets bump i stedet for nedenunder.

Derudover har lækeren Ice Universe hævdet, at Fold 5 ikke vil have en IP58-klassificering. Tidligere lækager antydede, at Fold 5 ville få støvafvisning, men nu må vi vente og se, hvilken påstand der er sand.

About Anders Buhl 892 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.