OnePlus 10 Pro-specifikationer annonceret – gør dig klar til den hurtigste opladningstelefon nogensinde

Vi ved stadig ikke, hvornår OnePlus 10 Pro kommer til Danmark efter sin debut i Kina i næste uge. Men når den endelig når andre markeder, ser det ud til at blive den hurtigst opladede telefon, vi nogensinde har set.

OnePlus fortsætter med at give information om OnePlus 10 Pro forud for telefonens debut den 11. januar i Kina, med den seneste meddelelse, der bekræfter de fleste, hvis ikke alle, af enhedens specifikationer. Blandt højdepunkterne er telefonens opladningshastighed. Du vil være i stand til at nyde 80W opladningshastigheder til OnePlus 10 Pro med en kablet forbindelse. Telefonen kan oplade op til 50W trådløst.

Vi troede, vi havde set hurtig opladning med tidligere OnePlus-telefoner, lige siden OnePlus introducerede sin 65W Warp Charge-funktion med 2020’s OnePlus 8T. For at give dig en idé om, hvor hurtigt en telefon kan oplade med en 65W oplader, kunne en drænet OnePlus 9 Pro få en opladning op på 99% efter 30 minutter, da vi testede telefonen sidste år. Formentlig vil 80W kablet opladning hjælpe OnePlus 10 Pro med at oplade endnu hurtigere.

OnePlus 10 Pro har brug for den hurtige opladning for hurtigt at fylde sit større batteri op. OnePlus’ nye telefon har et 5.000 mAh batteri, et trin op fra det 4.500 mAh batteri, der drev OnePlus 9 Pro.

Her er de andre vigtige OnePlus 10 Pro-specifikationer afsløret af OnePlus.

OnePlus 10 Pro kamera

Kameraer er en stor ting for enhver telefon, men især OnePlus’ flagskib, hvor kameraer havde været telefonproducentens akilleshæl. Det ændrede sig i høj grad med OnePlus 9-serien, da OnePlus gik sammen med den svenske linsespecialist Hasselblad for dramatisk at forbedre billedkvaliteten af de billeder, OnePlus 9-modellerne tog.

Vi vidste allerede, at Hasselblad forblev i folden, da OnePlus offentliggjorde billederne, der viste OnePlus 10 Pro-designet, der inkluderede Hasselblad-branding på kameraarrayet. Specifikationsarket udgivet af OnePlus bemærker også, at den nye telefon vil have 2. generation af Hasselblad-kameraet til mobilen som billedsystem.

OnePlus 10 Pro’s grundlæggende kameraspecifikationer ser ud til at være uændrede i forhold til OnePlus 9 Pro, da den nye telefon vil beholde et 48 MP hovedkamera, 50 MP ultrawide shooter og 8 MP teleobjektiv. Den monokrome linse, der er inkluderet på OnePlus 9 Pro, er væk, og det er ikke noget stort tab, da vi fandt, at det var en overflødig tilføjelse.

OnePlus specificerede ikke, om blænderne ændrer sig på de tre bagerste linser, eller om teleobjektivet vil tilbyde den samme 3,3x optiske zoom som på OnePlus 9 Pro. Vi håber også at høre flere detaljer om specifikke funktioner, som Hasselblad bringer til OnePlus 10 Pro, efter at det svenske firma hjalp OnePlus med at forbedre farvenøjagtigheden på sidste års telefon.

Foran vil OnePlus 10 Pro tilbyde et 32 MP-kamera – en forbedring fra 16 MP selfie-kameraet på OnePlus 9 Pro.

OnePlus 10 Pro skærm

OnePlus nævnte ikke skærmstørrelsen for OnePlus 10 Pro, men vi kan komme med et ret godt bud på, hvad det vil være. Det nye flagskib vil måle 6,4 x 2,9 x 0,34 tommer, hvilket matcher målene på OnePlus 9 Pro. Det er en ret god indikator for, at en 6,7-tommer skærm også vil være at finde på den nye telefon.

Men OnePlus 10 Pros skærm vil være lidt anderledes end den på sidste års flagskib. Som før planlægger OnePlus at bruge en AMOLED-skærm med en adaptiv 120Hz opdateringshastighed. Men OnePlus siger, at OnePlus 10 Pro vil bruge anden generations LTPO-kalibrering til sin skærm, også kendt som LTPO 2.0. OnePlus CEO og medstifter Pete Lau havde lovet dette tilbage i december.

LTPO 2.0 er en opdateret version af lavtemperatur polykrystallinsk oxid, der gør det muligt for skærme at variere deres opdateringshastighed afhængigt af, hvad der sker på skærmen. (Aktiviteter som scrolling får en hurtigere opdateringshastighed, mens flere statiske aktiviteter sænker opdateringshastigheden for at bevare batteriets levetid.) LTPO 2.0 byder angiveligt på jævnere overgange. Vi må dog vente lidt med at se, om det forbedrer den samlede oplevelse.

Andre OnePlus 10 Pro-specifikationer

Vi vidste allerede, at OnePlus 10 Pro ville blive drevet af Snapdragon 8 Gen 1-chipsættet, takket være billeder fra OnePlus’ teaser-meddelelse. Men nu er nyheden endnu mere officiel. Qualcomms seneste system-on-chip lover en 20% hurtigere CPU med en 30% forbedring af strømeffektiviteten. GPU’en burde også være 30% hurtigere. Andre højdepunkter inkluderer en forbedret billedsignalprocessor, AI-motorfremskridt og funktioner, der sigter mod at levere mere konsollignende spilgrafik.

OnePlus listede ikke tal på RAM og lagerplads, men sagde kun, at telefonen ville tilbyde LPDDR5-hukommelse og UFS 3.1-lagring. OnePlus 10 Pro vil køre på Android 12 via den seneste version af telefonproducentens Oxygen OS, og enheden har to stereohøjttalere.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.