Samsung Galaxy S22 Ultra-læk har netop afsløret en Galaxy Note-efterfølger

Der kommer nye læk om Samsung Galaxy S22 Ultra hele tiden, og de seneste gengivelser bekræfter tilsyneladende, hvad vi har hørt i flere måneder: at Galaxy Note-linjen vil leve videre under et andet navn. Og denne telefon ser endnu bedre ud end Galaxy S21 Ultra.

Et billede af Galaxy S22 Ultra posted af Evan Blass @evleaks på Twitter, ligner billedet fra en officiel pressegengivelse af telefonen. Det viser bagsiden, sidevinklen og frontdisplayet sammen med en S Pen, som forventes at have en holder i telefonen. Derudover har designet meget markerede kanter, hvilket gør den helt bestemt ligner en Note-efterfølger.

Bagsiden af dette Galaxy S22 Ultra-billede viser, hvad der forventes at være et nyt kameraområde, der minimerer bulen, og du kan se, at linserne knap nok stikker ud af selve kroppen. Med hensyn til specifikationer har vi hørt, at S22 Ultra vil have en 108 MP hovedsensor med en ny detaljeforbedringstilstand til at tage skarpere billeder.

Billedkredit: LetsGoDigital

De andre S22 Ultra-kameraer rygtes at være et 12MP ultravidvinkelobjektiv og endnu en gang dobbelte 10MP telefotokameraer, der er i stand til 3x og 10x zoom. I mellemtiden forventes iPhone 14 Pro-serien at gå glip af en periskop telefotozoom, da den ikke forventes at dukke op før iPhone 15 i 2023.

Foran kan du se den rygtede brede 6,8-tommer 120Hz-skærm med lille hul, og der skulle være en 40MP selfie-shooter. Andre tippede specifikationer inkluderer en hurtigere Snapdragon 8 Gen-1-chip, et kraftigt 5.000 mAh-batteri og hurtigere 45W opladning.

Generelt ligner Galaxy S22 Ultra den ultimative Galaxy Note, og det burde glæde superbrugere, der ønsker de allerbedste specifikationer plus S Pen-understøttelse. Samsung forventes at lancere alle tre Galaxy S22-telefoner i februar.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.