Bedste Samsung-telefoner i 2021: Hvilken Galaxy-model skal du vælge?

Det første valg blandt de bedste Samsung-telefoner er lige nu også en af de dyreste muligheder – Samsung Galaxy S21 Ultra. Tilfældigvis er S21 Ultra også en af de bedste telefoner samlet set, uanset om den er lavet af Samsung eller en anden producent. Men du skal ikke tro, at du er tvunget til at betale en stor sum, hvis du vil have en god Samsung-telefon.

Samsung tilbyder en bred vifte af telefoner, herunder mellemstore modeller ledet af Galaxy A52 5G. Telefonen er kommet på denne liste over de bedste Samsung-telefoner, da Samsung laver en række prisvenlige telefoner, der er lige så imponerende i sig selv som virksomhedens fine flagskibe og foldbare enheder.

Læs også: De bedste android-telefoner i 2021

At finde de bedste Samsung-telefoner handler om at finde ud af, hvilken slags telefon du leder efter, og hvor meget du er villig til at betale. Der er god chance for at Samsung har telefonen med de funktioner, du ønsker, til den pris, du leder efter. Disse er vores valg.

Hvilke er de bedste Samsung-telefoner?

Som nævnt ovenfor er Galaxy S21 Ultra Samsungs ultimative smartphone. Galaxy S21 og Galaxy S21 Plus er begge imponerende telefoner i sig selv med dynamiske skærme, hurtige processorer og lavere priser sammenlignet med sidste års S20-modeller. De fortjener også at blive nævnt, når vi diskuterer de bedste Samsung-telefoner.

Der er stadig billigere muligheder, især nu med Galaxy A52 5G tilgængelig. Sidste års Galaxy S20 FE er også en populær mulighed til at få topfunktioner til en lavere pris, selvom en ny version ser ud til at ankomme i anden halvdel af 2021.

Hvad angår Samsungs sammenklappelige telefoner, har Galaxy Z Fold 2 vist sig at være den bedste, du kan købe, selvom den er ret dyr. Der er dog en efterfølger på vej, så medmindre du har brug for en ny telefon nu, bør du vente et par måneder for at se, hvad Samsung har i vente med deres foldbare telefon.

De bedste Samsung-telefoner, du kan købe lige nu

bedste Samsung-telefoner

1. Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra tager pladsen øverst på vores bedste Samsung-telefonliste af en række årsager. Vi kan starte med processoren, der driver telefonen, som giver de bedste resultater, vi har set på en Android-enhed. Det er også værd at bemærke, at Ultra er den første telefon uden for Samsung Galaxy Note-serie, der understøtter S-Pen.

Men et par funktioner skiller sig virkelig ud. Galaxy S21 Ultra har en dynamisk skærm med en opdateringshastighed, der kan skaleres mellem 10Hz og 120Hz, afhængigt af hvad du laver. (Opgaver som at scrolle giver den hurtigere opdateringshastighed, mens mere statiske aktiviteter får en batteribesparende hastighed.) Du finder to teleobjektiver på bagsiden af S21 Ultra – den ene med 3x zoom, den anden er i stand til en 10x zoom – og dermed cementerer Samsungs plads som den telefonproducent, der håndterer zoomlinser bedst.

Galaxy S21 Ultra har dog et pebret prisskilt, trods den var en smule billigere end S20 Ultra, da den kom for et år siden. Hvis du vil have de bedste funktioner, som Samsung tilbyder, så er der ingen tvivl om, at dette er telefonen, du leder efter.

 • Dynamisk 6,8-tommer AMOLED-skærm
 • Dobbelt teleobjektiv
 • S Pen support
 • Ingen oplader medfølger
 • Mangler microSD-kortspor

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra var engang Samsungs ultimative smartphone og den bedste Samsung-telefon, du kunne købe, indtil den blev fortrængt af Galaxy S21 Ultra. Mens Galaxy Note 20 har en høj pris – faktisk lidt mere end S21 Ultra – så er dens mange funktioner prisen værd.

En af de mest iøjnefaldende funktioner på Galaxy Note 20 Ultra er telefonens dynamiske opdateringshastighed, der automatisk justeres ud fra, hvad du bruger telefonen til. Der er også andre gode funktioner. S Pen er mere responsiv med latens reduceret til 9 ms. Samsungs DeX-funktion fungerer trådløst med Galaxy Note 20 Ultra. Telefonen er også drevet af Snapdragon 865 Plus, som stadig er et fremragende chipsæt, selv efter Snapdragon 888s ankomst.

Man skal lige vænne sig til Note 20 Ultras store kamera, og hvis man ikke er villig til at betale omkring 9.000, så skal man nok kigge på alternativer. Men Galaxy Note 20 Ultra leverer en af de mest alsidige store telefonoplevelser af alle Samsung-telefoner. Og det er meget muligt, at en ny Galaxy Note ikke kommer i år, hvilket gør Note 20 Ultra til den bedste phablet, du kan få i den nærmeste fremtid.

 • Dynamisk 120Hz-skærm
 • Bedre S Pen ydeevne
 • Kraftigt 50x zoomkamera
 • Stort kameraområde på bagsiden
 • Dyr

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

3. Samsung Galaxy S21

Du kan få Galaxy S21 til en rigtig god pris, og den billigste af de nye Samsung-telefoner. Startprisen for Galaxy S21, som er på omkring 6000 kr. er mindre end hvad Samsung opkrævede for sidste års Galaxy S20. Denne pris kan også sammenlignes med Apples iPhone 12.

På nogle måder afspejler tilbehøret den lavere pris, da Samsung bruger plastik til casen på S21 og udelader et microSD-kort. Du må også nøjes med en 6,2 tommer skærm med mindre opløsning. Men skærmen har dog dynamisk opdateringshastighed, der ændrer den hastighed, hvormed skærmen opdateres ud fra den aktuelle opgave. Og Galaxy S21 har den samme processor som S21 Ultra.

Derudover har den et fremragende kamera, der klarer sig godt mod lignene modeller fra Apple og Google, og du har hermed en god telefon til en mere overkommelig pris.

 • Fremragende dynamisk 120Hz skærm
 • Kraftig ydelse
 • Fremragende teleobjektiv
 • Ingen oplader eller microSD-kortspor medfølger
 • Plasticbagside

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

4. Samsung Galaxy Note 20

Trods Galaxy Note 20 Ultra og Galaxy S21 Ultra begge er virkelig gode telefoner, koster de begge på den anden side af 10.000. Galaxy Note 20 er lige det billigere, og du behøver ikke at gå på alt for mange kompromiser for at spare en del penge og stadig få en stærk phablet.

Galaxy Note 20s 6,7-tommer skærm har ikke de hurtige opdateringshastigheder, der findes på de dyrere telefoner, og i stedet for en glas bagside får du en plastik. Ingen af ofrene er dog kæmpe store, især når det betyder at du få en telefon med kameraer, der fungerer så godt som Note 20’s tredobbelte linser gør. Du får også S Pen – det hemmelige våben i Galaxy Note-serien – og alle de note-forbedringer, der er kommet med Note 20 Ultra.

Derudover får du fremragende ydeevne fra Snapdragon 865 Plus-chipsættet – det samme som i den dyrere Note 20 Ultra. Du får utrolig meget værdi får pengene i denne Galaxy Note 20. Den slår lige nøjagtig Galaxy S21 Plus på denne liste udelukkende på grund af S Pen. Hvis du vil have en telefon, der har de nyeste specifikationer og en glas bagside, så tjek S21 Plus ud.

 • Fremragende kameraer
 • Fremragende ydeevne
 • Attraktivt design
 • Ingen hurtig opdateringshastighed
 • Batteritid er middelmådig

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

5. Samsung Galaxy S21 Plus

Der er ikke meget, der adskiller Galaxy S21 Plus fra Galaxy S21, selvom den førstnævnte telefon tilbyder en større skærm, større batteri og et mere poleret design end den billigere S21. Om den er de ekstra penge værd, afhænger af om du gerne vil have lidt ekstra skærmplads, da S21 Plus varede lige så længe som S21 i vores batteritest, selv med det større batteri.

Du får en fremragende phablet, hvis du vælger Galaxy S21 Plus, især når det kommer til 6,7-tommer OLED-skærmen. Det skyldes, at ligesom andre medlemmer af S21-serien, har Plus-skærmen en dynamisk opdateringshastighed, der justeres ud fra, hvad du bruger telefonen til. (Den matcher S21’s 48-120 Hz.) Kameraet er også fremragende, især Galaxy S21 Plus teleobjektiv, som har en 3x optisk zoom og en 30x zoom digital zoom.

Fans af store telefoner, vil ikke have noget imod, at Galaxy S21 Plus kan være en smule voluminøs. De vil bare være glade for at have en godt designet telefon, og en flot skærm.

 • Smuk 120Hz AMOLED-skærm
 • Fremragende ydeevne
 • Vild zoom-funktion
 • Voluminøs
 • Ingen oplader eller microSD-kortspor medfølger

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

6. Samsung Galaxy S20 FE

Måske var du imponeret over de forskellige Galaxy S20-modeller, der debuterede i 2020, men du blev afskrækket prisen. Samsung Galaxy S20 FE kommer med løsningen ved at have mange af de bedste funktioner fra S20, men for væsentlig mindre. Den kan sammenlignes med mange af de nyere telefoner, inklusiv Apples nyeste modeller.

Denne telefon kører på en kraftfuld Snapdragon 865 chip med 5G-forbindelse. Dens 6,5-tommer OLED-skærm har den superhurtige 120Hz opdateringshastighed, der giver jævnere scrolling. Og mens dets 8MP teleobjektiv ikke er så skarpt som 64MP-objektivet på S20, er vi stadig imponeret over Space Zoom-funktionen.

Du vil foretage nogle kompromiser med Galaxy S20 FE – telefonen har en plastik case, og den medfølgende oplader er ikke særlig hurtig, men det er en fantastisk telefon til folk, der ønsker premiumfunktioner til en rimelig pris. Til 1500 kr. mindre end Galaxy S21 er det god værdi for pengene, medmindre du absolut skal have processoren fra S21-serien. Bare vær opmærksom på, at rygterne om en Galaxy S21 FE begynder at tage til, hvilket kan betyde, at et nyt alternativ med opdaterede specifikationer er på vej.

 • Overkommelig pris
 • Stor 120Hz skærm
 • Solid ydeevne
 • Batteriets levetid kunne være bedre
 • Leveres ikke med hurtigoplader

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

7. Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung lærte tydeligt af fejlene fra den oprindelige Galaxy Fold, og byggede en meget mere gennemtænkt foldbar telefon med Galaxy Z Fold 2. Og mens vi sætter pris på de større skærme, så er det det dens fleksibilitet, der virkelig gør den unik.

Det forstærkede hængsel giver den samme flex-tilstand, som Samsung introducerede med Galaxy Z Flip til Fold lineup, så du kan opdele din skærm i forskellige funktioner. Multitasking med tre apps kommer tilbage, og du kan nu parre apps sammen og starte dem på samme tid. Andre apps er blevet re-designet for at udnytte Galaxy Z Fold 2s fulde skærm, hvilket faktisk gør at din telefon nu også er en tablet.

Galaxy Z Fold 2 er et klart bedre køb nu. Samsung har sat prisen permanent ned, men den ligger stadig i den pebrede ende. Den ligger på den anden side af 10.000, hvilket er meget at betale for en smartphone, selv en, der tilbyder tre bagkameraer og en snapdragon 865 plus processor. Samsung arbejder angiveligt på en efterfølger, Galaxy Z Fold 3, der kunne komme i slutningen af sommeren ifølge nogle rygter. Indtil den telefon kommer, er Fold 2 den bedste foldbare enhed i Samsungs lineup.

 • Stor cover display
 • Flex tilstand support
 • Forbedret multitasking
 • Meget dyr
 • Ingen vandafvisning

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

8. Samsung Galaxy A52 5G

Samsungs mellem pris Lineup ledes i øjeblikket af Galaxy A52 5G. På trods af en lavere pris end Galaxy S-serien finder du mange af de nøglefunktioner, der fremhæver disse telefoner. Samsung A52 5G har en 6,5-tommers skærm med en 120Hz opdateringshastighed, dog ikke med nogen dynamisk justering.

Hoved-kameraet på 64MP tager nogle temmelig overbevisende billeder, selvom de andre kameraer på telefonen (en 12MP-objektiv plus dedikerede makro- og dybdesensorer) ikke er helt på niveau med de billeder, der tages af de bedste kameratelefoner i denne prisklasse. Du vil sætte pris på A52 5Gs solide processor, dens gode batterilevetid og det faktum, at der faktisk medfølger en oplader.

 • 120Hz skærm
 • Alsidig hovedkamera
 • Inkonsistent udførsel fra andre kameraer
 • Der kommer let ridser på skærmen

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

9. Samsung Galaxy Z Flip

Med Samsung Galaxy Z Flip har vi endelig en foldbar telefon, der kan klare sig mod andre telefoner. Ligesom Motorola Razr har Samsung draget inspiration fra tidligere telefoner, men i modsætning til Motorolas mangelfulde enhed føles Galaxy Z Flip solid og godt bygget. Der skal gives kredit til det ultratynde glas, som Samsung bruger på telefonens 6,7-tommer indvendige skærm og den generelle kvalitet af telefonens hængsel.

At kunne folde enheden, så den passer fint i en lomme, er ikke kun en kosmetisk gimmick. Samsung har fundet ud af en måde, hvorpå du kan få mest muligt ud af Galaxy Z Flips foldbarhed med en Flex-tilstand, der deler aktiviteter mellem den øverste og nederste halvdel af skærmen. Galaxy Z Flip understøtter også multitasking med mange apps, så du kan køre to apps ad gangen.

Snapdragon 855 Plus-chipset, der driver telefonen, leverer stærk ydeevne, selvom nyere telefoner er hurtigere (inklusiv Samsungs egne Galaxy S21-modeller). De to bageste kameraer på Galaxy Z Flip tager billeder, der er næsten lige så gode som de bedste kameratelefoner, selvom vi stadig foretrækker enten iPhone 12 Pro eller Pixel 5, når det kommer til at tage fotos. Af den grund er det svært at anbefale denne sammenklappelige telefon over bedre og billigere top-telefoner. Men Galaxy Z Flip beviser, at en foldbar telefon virkelig kan levere varen, og det er et stort skridt fremad.

 • Ultratyndt glas tilføjer holdbarhed
 • Kompakt design, når den er foldet sammen
 • God ydeevne og kameraer
 • Middelmådig batterilevetid
 • Stadig dyr i forhold til andre telefoner

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

10. Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 er en solid prisvenlig-smartphone fra Samsung. Den har en 6,4 tommer Super AMOLED-skærm med et MediaTek Helio G80-chipsæt med op til 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Chipsættet kan være lidt langsomt til tunge opgaver, men det er hvad man kan forvente af en telefon i denne prisklasse. Ellers køre den normalt ganske flot.

Det er ikke desto mindre en god smartphone til sin pris. AMOLED-skærmen er god, og kameraopsætningen er faktisk udmærket. 5.000 mAh batteriet er også et stort plus. Derudover er det en simpel og billig måde at få adgang til en solid 5G-telefon på.

 • 5G
 • Udmærket kamera
 • Lang batterilevetid
 • Middelmådig højttaler
 • Bagsiden ridses let

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

Læs også: Samsung Galaxy S22 og S22 Plus får muligvis en stor opgradering til hovedkameraet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.