OnePlus 11 lækkede benchmarks slog Galaxy S23 Ultra

OnePlus-11

Vi er ikke helt sikre på, hvad vi skal tænke om OnePlus 11‘s påståede Geekbench 5 CPU-benchmarks, da det tegner et blandet billede af, hvordan de er sammenlignet med deres vigtigste rival fra Samsung.

Den pågældende enhed, der bærer modelnummer PHB110 (tidligere forbundet med OnePlus 11), kører Android 13 og er drevet af et Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt. Snapdragon chippen er ikke navngivet specifikt, men arrangementet og frekvensen af kernerne rapporteret i listen, såvel som navnet på dens GPU, peger alle på, at det er denne nye chip.

Denne telefon bruger også 16 GB RAM, hvilket er en stor mængde hukommelse selv for en førende Android-telefon. Dette vil sandsynligvis være top-modelen, da tidligere OnePlus-flagskibe er startet med 8GB standardversioner, hvilket betyder, at denne form for ydeevne vil koste dig ekstra.

OnePlus 11 lækkede benchmarks

OnePlus 11
(påstået)
Samsung Galaxy
S23 Ultra (påstået)
Google Pixel 7
Pro
ChipsetQualcomm
Snapdragon 8
Gen 2 @ 3.19GHz
Qualcomm
Snapdragon 8
Gen 2 @ 3.36GHz
Google Tensor
G2
Geekbench 5
single-core
score
1,4931,5211,060
Geekbench 5
multi-core
score
5,1124,6893,046

Og hvor god er den ydeevne? Når vi tager det bedste af de to sæt resultater og sammenligner dem med de påståede resultater for Samsung Galaxy S23 Ultra, ser vi, at den potentielle OnePlus 11 både slår og taber til den kommende Samsung-telefon, afhængigt af om du ser på single-core eller multi-core resultater.

Gabet i single-core ydeevne kan skyldes, at Galaxy S23-seriens Snapdragon 8 Gen 2 er en mere kraftfuld version af chippen, der er unik for Samsung. Begge disse telefoner slår dog Pixel 7 Pro uden problemer, den anden største rival for disse enheder, men Pixel er dog mindre fokuseret på rå kraft.

OnePlus 11 er netop blevet officielt bekræftet til en lancering den 7. februar af virksomheden, som også fortalte os, at alarmskyderen og Hasselblad-tunede kameraer fra tidligere OnePlus flagskibstelefoner også ville vende tilbage. Bortset fra disse, bør vi også forvente nogle hurtige opladningsteknologier og fremragende skærmspecifikationer, der går efter OnePlus’ “hurtige og glatte” fokus.

Vi kunne virkelig godt lide OnePlus 10 Pro fra i år, og derfor har vi store forhåbninger til, at OnePlus 11 bliver en af de bedste Android-telefoner næste år. Galaxy S23 og Pixel 7 skulle give hård konkurrence, men forudsat at prisen er rigtig, kan OnePlus 11 blive en vinder.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.