OnePlus 11 officielle gengivelser leaket

OnePlus-11

OnePlus 11 forventes at blive lanceret i det første kvartal af det nye år, og @OnLeaks og teamet hos GadgetGang giver os vores første officielle kig på den kommende flagskibsenhed i gengivelsesform. De nye officielle gengivelser er på linje med tidligere uofficielle gengivelser, der viser en stor cirkulær kamera-ø med tre kameramoduler, en buet bagside og tilbagevenden af alarmskyderen.

OnePlus 11 gengivelser

OnePlus 11 vil komme i Volcanic Black og Forest Emerald farver. Det foreløbige spec-ark inkluderer en 6,7-tommer AMOLED-skærm med QHD+ opløsning, Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt og op til 16 GB RAM. Kameraopsætningen forventes at bringe et 50 MP Sony hovedkamera sammen med en 48 MP ultrabred sensor og et 32 MP telefotomodul med 2x optisk zoom. OnePlus 11 vil angiveligt have et 5.000 mAh batteri med 100W hurtigopladning.

OnePlus forventer ikke at lancere en Pro-model denne gang, da de forenkler deres navnestrategi fremover.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.