OnePlus 11 vises i officiel teaser

OnePlus-11

OnePlus var vært for en begivenhed i lørdags d. 17 i Kina for at fejre deres ni års jubilæum, og som forventet teasede de OnePlus 11, som vi har hørt om i nogen tid nu.

Videoen, som OnePlus har delt, afslører ikke helt OnePlus 11, men du kan se, at den cirkulære ø på smartphonens bagside har fire cirkler – en til blitzen og tre til kameraerne. Øen har Hasselblad-mærket, og der er en alarmskyder på smartphonens højre ramme, som bekræfter tidligere designlækager.

Mens OnePlus viser modellen i den sorte farve i klippet, der rygtes at hedde Matte Black, afslørede et lækket billede, at der også vil være en grøn-farve variant, som siges at blive annonceret som Glossy Green.

OnePlus har ikke afsløret andet om OnePlus 11, men du kan forvente at høre mere om det fra OnePlus i løbet af de næste par dage.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.