OnePlus Buds Pro 2 læk: Hvad kan man forvente af denne Galaxy Buds Pro-rival?

OnePlus Buds Pro 2

Det ser ud til, at alle virksomheder er sprunget ind i førsteklasses trådløse øretelefon-markedet i de seneste år, og OnePlus er ikke anderledes. Virksomheden lancerede OnePlus Buds Pro for lidt over et år siden.

Det ser dog ud til, at OnePlus er ved at forberede en opfølgning, da PriceBaba og Steve ‘Onleaks’ Hemmerstoffer har lagt OnePlus Buds Pro 2-specifikationer ud online. Detaljerne tyder på en ret solid efterfølger til sidste års Pro-øretelefoner.

De nye øretelefoner siges at være udstyret med 11 mm og 6 mm dobbelte drivere, LHDC 4.0-codec-understøttelse og aktiv støjreduktion (ANC). Sidstnævnte topper med op til 45 decibels støjreduktion og tilbyder også adaptiv annullering. Øretelefonerne kommer også med tre mikrofoner hver for forbedret stemmeisolering.

OnePlus Buds Pro 2: Batterilevetid og hurtig opladning

OnePlus Buds Pro 2 er tippet til at holde i op til seks timer med ANC aktiveret, hvilket går op til 22 timer med opladningsetuiet. Deaktiver ANC, og du får tilsyneladende op til ni timers batteri, hvilket går op til 38 timer med etuiet. Til sammenligning tilbød de originale øretelefoner henholdsvis fem timer og 28 timers ANC-aktiveret afspilning, mens deaktivering af ANC gav henholdsvis syv og 38 timers afspilningstid.

Det ville ikke være et OnePlus-produkt uden hurtigopladningsfunktioner, og det menes, at hurtigopladning af casen i 10 minutter vil give 10 timers afspilning. I mellemtiden vil opladning af øretelefonerne i 10 minutter tilsyneladende give op til tre timers afspilning.

Andre bemærkelsesværdige funktioner, der siges at komme til OnePlus Buds Pro 2, inkluderer trådløs opladning, Bluetooth 5.2, Google Fast Pair, 69 ms lydforsinkelse og en IP55-klassificering.

Øretelefonerne er tippet til at komme i sorte, hvide og grønne farver. Der er ingen ord om priser endnu, men det vil formentlig være på linje med sin forgænger.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.