Samsung Galaxy S23 batteri- og kameraspecifikationer er lige blevet lækket

Samsung Galaxy S23

Flere Samsung Galaxy S23-kamera- og batteridetaljer er dukket op takket være nye påstande fra kilder, der har haft kontakt til GalaxyClub. Selvom nogle af specifikationerne er de samme, som vi har set før, ser der stadig ud til at være et par opgraderinger i vente.

For det første vil Galaxy S23 Plus angiveligt have et 4.700 mAh batteri, hvilket ville være en mindre stigning i forhold til Galaxy S22 Plus’ 4.500 mAh. Det er dog stadig ikke helt så stort som Galaxy S21 Plus’ 4.800 mAh-batteri, den maksimale batterikapacitet for den mellemstore Galaxy S-model.

Galaxy S23 Ultras batteri er også afsløret i denne rapport, med en kapacitet på 5.000 mAh. Det er det samme som Galaxy S22 Ultra, som vi forventede, men vi er alligevel glade for at se det bekræftet.

Der er dog stadig mere til denne lækage. De hævder, at Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus’ ultrabrede kameraer igen vil være 12MP i opløsning. GalaxyClubs kilde var ikke i stand til at bekræfte Galaxy S23 Ultras ultrabrede kameraopløsning, men vi vil antage, at den også vil være 12MP, efter tidligere Ultra Galaxies.

GalaxyClub hævder også, at Galaxy S23 og S23 Plus’ telefotokameraer vil have 10MP-sensorer, ligesom før. Den har i øjeblikket ingen viden om zoomobjektivets kraft, men vi vil antage, at den vil være 3x optisk igen som Galaxy S22 og S22 Plus.

Endelig gentog GalaxyClub sine kilders påstande fra nogle måneder tilbage om, at Galaxy S23 og S23 Plus vil få 12MP selfie-kameraer. Det ville være en opløsningsforøgelse fra den 10 MP-sensor, som Samsung har brugt til frontkameraet på flere Galaxy S-generationer, bortset fra Ultra-modellerne og deres 40 MP selfie-kameraer.

Det forventes, at Galaxy S23-serien vil lanceres i begyndelsen af næste år, muligvis tidligere end tidligere år med det formål at tiltrække potentielle iPhone-opgraderinger. Der er ingen prislækager indtil videre, så forhåbentlig vil der ikke være nogen prisændring for nogen af de tre rygtede Galaxy S23s. Men med andre telefoner, der er blevet dyrere i løbet af det seneste år, kan det være klogt at forberede sig på en prisstigning på Galaxy S23.

Andre rygter om ændringer inkluderer en Snapdragon 8 Gen 2 eller Exynos 2300-processor på alle modeller, et nyt Galaxy S22 Ultra-lignende design til standard- og Plus-modellerne og et nyt 200MP hovedkamera på Galaxy S23 Ultra.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

2 Comments

    • Hej Kirsten,

      Nu har vi ikke set alle informationer endnu, men det ser ikke ud til at S23 Ultra vil være banebrydende sammenlignet med S22 Ultra.
      Men hvis du er en person, der ikke plejer at skifte hvert år, så ville jeg nok ikke investere i den.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.