De første lækkede gengivelser af Samsung Galaxy S23 Ultra er her

Samsung Galaxy S23 ultra
Kilde: OnLeaks/SmartPrix

Det er stadig tidligt, når det kommer til Samsung Galaxy S23-serien, men det forhindrer ikke rygterne omkring telefonerne i at tage til. Vi så for nylig det lækkede design af Galaxy S23-telefonerne, og nu er de første lækkede gengivelser af Samsung Galaxy S23 Ultra her og viser os, hvordan telefonen potentielt kan se ud.

Tipster OnLeaks og SmartPrix har offentliggjort lækkede billeder i høj opløsning og en 360-graders video af S23 Ultra. Det er værd at bemærke, at gengivelserne normalt er baseret på CAD-specifikationer, og mindre detaljer kan i sidste ende være lidt anderledes, selvom det generelle design ser sådan ud.

De lækkede billeder viser telefonen i sort, og den ligner påfaldende meget Galaxy S22 Ultra. Kameramodulet, hele telefonrammen er nøjagtig det samme som S22 Ultra, bagfra og endda forfra. Når man ser nærmere på gengivelserne, ser det ud til, at højre og venstre kant er lidt mere firkantede end før. Enhedens sider er lidt fladere og ikke afrundede, som de er på S22 Ultra.

Kilde: OnLeaks/SmartPrix

Ud fra billederne ser det ud til, at Samsung ikke foretager de store ting med designet med deres kommende flagskib og spiller det sikkert ved at holde fast i det gennemprøvede Note-design.

Dette hænger meget godt sammen med gengivelserne af Galaxy S23, der også for nylig lækkede fra samme kilde – telefonen ligner stort set sin forgænger, bortset fra kameraet, der ser ud til at være individuelt indlejret som premium S22 Ultra og overraskende nok nogle øgede rammer på Skærm. Det er dog ikke tilfældet for S23 Ultra.

Ligesom sin forgænger er S23 Ultra sat til at blive kronjuvelen i Galaxy S23-serien. Det vedvarende rygte går på, at telefonen angiveligt vil få et 200MP hovedkamera, hvilket kan betyde, at det kan blive en af de bedste kameratelefoner næste år og er en kæmpe opgradering fra den nuværende 108MP-senor, som vi ser på S22 Ultra. Samsung bør også bringe den kommende Snapdragon 8 Gen 2 til at drive sin S23-serie.

Galaxy S23-serien kunne ankomme tidligre end forventet – i januar 2023 ifølge et nyt rygte. Det betyder, at vi vil kunne se telefonerne tidligere, end da S22-serien blev lanceret i år. Selvom den nye serie ikke viser sig at være så forskellig fra sin forgænger, kan justeringerne og opgraderingerne være nok til at sætte den på vores bedste Android-telefoner og bedste telefonguider.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.