Samsung Galaxy S23 Ultra kameralæk giver os flere detaljer om dens 200 MP-sensor

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Ultra forventes at have en 200 MP kamerasensor, men indtil videre har vi ikke lært meget andet end de tal gennem de første par lækager og rygter. Nu giver en ny rapport os lidt mere kontekst omkring kameraet, og den kommer fra den samme kilde, som de første rygter kom fra.

Ifølge Ice Universe (via GSMArena) vil Galaxy S23 Ultra have en 200MP ISOCELL-sensor med en 1/1,3″ sensorstørrelse. Den vil også have en 0,6μm pixelstørrelse med en f/1,7 blænde. S22 Ultra har en 108 MP primært kamera med 0,8 μm pixels og en f/1,8 blænde, så dette er sandsynligvis en opgradering i forhold til den forrige generation.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Interessant nok vil dette ISOCELL-modul adskille sig fra de aktuelt tilgængelige muligheder, og dette nye er et sted mellem specifikationerne på ISOCELL HP1 og HP3. Nogle har spekuleret i, at dette er en endnu ikke udgivet ISOCELL HP2. Som altid, skal disse rygter tages med et gran salt, da der ikke er nogen garanti for, at de vil være nøjagtige, men Ice Universe har en solid historie med at have lækager rigtigt, så det kan være, at disse detaljer er korrekte.

Kilden siger også, at det primære kameradesign skulle blive det samme som på Galaxy S22 Ultra. Som tidligere bemærket af Ice Universe, er dimensionerne på Galaxy S23-serien næsten identiske med Galaxy S22-serien. Det ser ud til, at Samsung vil lave det samme kameradesign, men med ny teknologi.

Vi forventer ikke at høre noget officielt om Samsung Galaxy S23-serien før i begyndelsen af 2023. Vi forventer tre telefoner, der kan indeholde det næste generations Qualcomm-chipsæt, som vi forventer, vi vil høre om ved udgangen af dette år.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.