Store Google Pixel 7-kameraopgraderinger er lige blevet afsløret

Google Pixel 7

Kameraopgraderinger til Google Pixel 7 og Google Pixel 7 Pro kan være mere omfattende, end vi troede, efter de seneste lækager.

Selvom hardwaren umiddelbart lyder bekendt, er der forbedringer at finde på både de almindelige og Pro-modellerne, baseret på et oversat specifikationsark udgivet af Google News Telegram-kanalen (set af 9to5Google) og lækkede annoncer for Pixel 7 og Pixel 7 Pro fra SnoopyTech på Twitter.

Selve specifikationerne er som tidligere rygter og forventet, bestående af et 50 MP hovedkamera, 12 MP ultrabred og 10,8 MP selfie-kamera på begge telefoner, hvor Pixel 7 Pro også får et 48 MP telefotokamera. Hvad der dog er forbedret, er de zoomniveauer, som kameraerne kan opnå.

Ifølge specifikationsarket kan du nu få op til 8x Super Res Zoom (ved at bruge hovedkameraet) på Pixel 7, op fra 7x på Google Pixel 6. I mellemtiden forbedrer Pixel 7 Pro Pixel 6 Pro’s 4x optiske zoom ved at gå op til 5x zoom, med maksimalt 30x forstørrelse, når der tages højde for både optisk og digital zoom.

Selvom mere zoom altid er godt (forudsat at billedet stadig er klart og detaljeret), er vi især begejstrede for 5x telefotokameraet på Pixel 7 Pro. Dens vigtigste rivaler, iPhone 14 Pro og Samsung Galaxy S22, klarer kun 3x telefotozoom, og det forventes ikke at ændre sig for Galaxy S23, der forventes at ankomme tidligt næste år. Dette kan give Pixel 7 Pro en betydelig fordel i forhold til fotografering og hjælpe den til at blive en af de bedste kameratelefoner, når den lanceres.

Der er mere at se på ud over kameraernes hardware. Specifikationsarket nævner også en ny Movie Motion Blur-funktion (eller Cinematic Blur i den lækkede annonce), selvom det ikke forklareres, hvad det er. Det lyder som en portrættilstand, der svarer til video, hvor den mest oplagte sammenligning er iPhone 13’s Cinematic Mode.

Pixel 7 Pro får også en ny tilstand, Macro Focus. Dette minder igen om makrotilstanden, der er tilgængelig via iPhone 13 og iPhone 14s ultrabrede kamera, hvilket gør det nemmere at tage ekstreme nærbilleder.

Specifikationsarket nævner også Face Unlock, som rygtedes i sidste uge, for begge Pixel 7-modeller. Selvom vi ikke er sikre på, om dette vil være en sikker oplåsningstilstand (da der ikke ser ud til at være nogen ekstra sensorer til at bekræfte en brugers ansigt, f.eks. iPhones Face ID), er det en meget efterspurgt funktion, der sandsynligvis vil gøre Pixel købere glade.

Vi kan også bekræfte andre tidligere lækkede detaljer for begge Pixel 7-modeller takket være specifikationsarket. Det inkluderer RAM/lagerkapacitet, skærmopdateringshastigheder, IP68 støv-/vandbestandighed og den nye 6,3-tommer skærmstørrelse til standard Pixel 7 (ned fra Pixel 6’s 6,4 tommer).

Vi vil se Pixel 7 sammen med Google Pixel Watch ved denne torsdags Google oktober-begivenhed efter måneder med officielle og uofficielle teasere for de nye telefoner og smartwatch. Men vi krydser fingre for, at Google har mere at vise frem, måske i forbindelse med den Pixel-tablet, som de først teasede ved Google I/O. Eller måske endda en bekræftelse af Google Pixel Fold, som virksomheden har rygtet arbejdet på i nogen tid.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.