Samsung Galaxy A54 5G lanceringsdato bekræftet

samsung-galaxy-a54-5g

Samsung har bekræftet lanceringsdatoen for den næste telefon i sin A-serie – hvilket skulle være Samsung Galaxy A54 5G.

De har udgivet en online invitation til datoen på den indiske version af deres hjemmeside. De afslører, at den kommende telefon vil blive officielt annonceret den 16. marts 2023 kl. 12.00, hvilket vi formoder er IST (Indian Standard Time) så kl. 7.30 dansk tid.

Samsung har også afsløret et par detaljer om 2023 A-seriens modeller. De vil være IP67-klassificeret, så vand- og støvafisende. Forskærmen vil også være beskyttet af Corning Gorilla Glass.

Den dedikerede webside angiver også, at den unavngivne telefon vil komme med “avancerede funktioner til Indien”, og at den vil “forstærke dine nætter”, takket være “sløringsfri natografi i svagt lys”. Der er også lagt flere billeder op.

Hvad angår tidligere spekulationer om A54, afslørede et læk i denne uge, at den vil blive drevet af Samsungs eget Exynos 1380-chipsæt og kommer med en 6,4-tommer Full HD+ SAMOLED-skærm. Det giver den en pixelopløsning på 2220 x 1080. Den har også en opdateringshastighed på 120Hz.

Der vil være et tredobbelt kamerasystem på bagsiden med et 50-megapixel hovedkamera med optisk billedstabilisering, 12-megapixel ultrabred og et 5-megapixel makroobjektiv. Dens batteri vil være på 5.000 mAh.

Online tipster Yogesh Brar skrev også på Twitter, at han forventer, at prisen vil være under 40.000 rupee, så omkring 3.500 kr.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.