Samsung Galaxy S21 FEs fulde specifikationer er lige blevet lækket – og der er kedelige nyheder

Taget i betragtning af Samsung Galaxy S21 FE’s langvarige on/off saga, skulle man tro, at de rygtede specifikationer ville være så godt som fastlagt. Det er tilsyneladende ikke tilfældet, da en WinFuture-rapport fremhæver to små, men potentielt signifikante ændringer: en positiv og en negativ.

Mens størstedelen af de anførte specifikationer er som forventet – Qualcomm Snapdragon 888-processor, 6/8GB RAM og en 6,4-tommer 1080p 120Hz-skærm – er der to overraskelser.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Først det positive. Mens en tidligere lækage pegede på et 4.370 mAh-batteri, hævder WinFuture, at den faktisk vil indeholde et 4.500 mAh-batteri. Dog er forskellen mindre, end det du ville finde i batteriet på et gennemsnitligt smartwatch, men hver lille smule hjælper.

Den samme tidligere lækage antydede også, at der var en fotografisk opgradering på vej med et tredobbelt kamera-array bestående af en 32 MP hovedsnapper, en 12 MP ultrabred sensor og en 8 MP teleobjektiv.

WinFuture siger dog, at det ikke er tilfældet, og kameraarrayet vil være stort set uændret fra Samsung Galaxy S20 FE – hvilket vil sige et tredobbelt array med et f/1.8 vidvinkel 12MP hovedsensor, understøttet af af/2.2 12MP linse og af/2.4 optisk telefoto 8MP kamera.

Det betyder selvfølgelig ikke, at kameraet ikke bliver forbedret i forhold til S20 FE – du skal ikke kigge længere end til Google Pixel 6 for at se, at opgraderet software også kan gøre en enorm forskel. Med det i tankerne forventer vi, at Galaxy S21 FE har bedre computerfotografering, bedre billedkvalitet og bedre kamerafunktioner som en del af One UI 4, selvom specifikationerne er uændrede.

Sværd at sælge?

Når det er sagt, mens Samsung Galaxy S20 FE har et udmærket kamera, ville det stadig være lidt skuffende, hvis S21 FE ikke fik den hardwareopgradering, vi havde forventet. Men det er sandsynligvis det mindste af telefonens problemer.

Samsung Galaxy S21 FE skulle blive annonceret og frigivet i januar, og enhver, der følger lidt med, ved, at Galaxy S22 er sat til at komme kort tid efter, sandsynligvis i februar. Det siger sig selv, at den vil blive den overlegne telefon for dem, der interesserer sig for at have det nyeste og bedste, dog til en dyrere pris.

Men det endnu større problem for Samsung er, at dets avancerede telefoner historisk set ikke holder deres værdi særlig godt. I skrivende stund kan du købe en Samsung Galaxy S21 for omkring 5.500. S21 FE kommer som en objektivt svagere telefon, men vil efter sigende lanceres til omkring samme pris. Det er en anstændig pris, men svær at retfærdiggøre for dem, der leder efter mest valuta for pengene.

Det er selvfølgelig ikke alle, der undersøger de telefoner, de køber, så dybdegående, så det er måske ligegyldigt i sidste ende. Alligevel, at klemme den ind mellem den nedsatte S21 og den nye S22, var nok ikke helt optimalt. Og Samsung ender måske med at fortryde, at de ikke bare annullerede det hele, da det blev klart, at S21 FE ikke kunne matche S20 FE’s oktober-lanceringsdato. Vi finder forhåbentlig ud af det næste måned.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.