Udgivelsesdatoen for Samsung Galaxy S22 er netop blevet tippet af lækker

Det begynder rigtig meget at ligne, at vi vil se Samsung Galaxy S22-serien i begyndelsen af februar, da endnu en lækker er kommet med en dato for Samsungs kommende smartphone-lancering.

Den seneste person, med sin mening omkring Samsungs Galaxy S22-lanceringsplaner, er Ice Universe, en lækker med en temmelig god track record, når det kommer til smartphoneinfo, især hvad angår Samsung. I et tweet antyder lækeren, at en debutdato den 8. februar kunne være mulig for Galaxy S22 Ultra. Formodentlig ville resten af S22-serien også komme der.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Ice Universe-tweetet lyder ikke som en fuld ud forudsigelse af en lanceringsbegivenhed den 8. februar for S22-familien. Det lyder snarere i denne kontekst, at Galaxy S22 vil komme ret sent sammenlignet med andre telefoner drevet af Snapdragon 8 Gen 1-chipsættet, som blev annonceret i sidste uge.

Ikke desto mindre kommer datoen d. 8. februar ikke ud af den blå luft. Det afspejler prognosen fra en anden lækker, Jon Prosser, som har forudsagt, at S22 ville få sin debut på det tidspunkt.

Konsensus blandt Samsung-brugere er, at den nye flagskibstelefon vil dukke op på et tidspunkt i februar, hvor rygterne går, at Samsung vil bruge januar til at udrulle Galaxy S21 FE. Et andet rygte hævder, at Galaxy S22-lanceringen kan være knyttet til næste års Mobile World Congress, som går i gang i slutningen af februar, men det ville skubbe S22-lanceringen endnu længere tilbage bag andre Snapdragon 8 Gen 1-enheder, som allerede gør deres debut denne måned.

Samsungs tidligere udgivelsesdatoer hjælper ikke, når det kommer til at udpege en dato for Galaxy S22’s ankomst. I de seneste år har lanceringen af Galaxy S-flagskibet ligget på kryds og tværs af kalenderen, afhængigt af Samsungs ønske om at introducere årets første store telefon.

Galaxy S21, for eksempel, dukkede op ved en begivenhed den 14. januar i år, da Samsung så ud til at give smartphonesalget et boost ved at lancere telefonen tidligere end normalt. Tidligere blev Galaxy S20 og Galaxy S10 introduceret ved begivenheder den 11. februar og 20. februar i deres respektive lanceringsår.

Samsung Galaxy S22: Rygtet udgivelsesdato i forhold til tidligere

Event datoUdgivelsesdato
Galaxy S228. februar 2022 (rygtet)25. februar 2022 (rygtet)
Galaxy S2114. januar 202129. januar 2021
Galaxy S2011. februar 20206. marts 2020
Galaxy S1020. februar 20198. marts 20219

Vi kan se på Samsungs tidligere datoer for at få en idé om, hvornår Galaxy S22 rent faktisk kommer. I de seneste år er Galaxy S-telefonen havnet på butikshylderne mellem to og tre uger efter lanceringens-eventet. Dermed skulle Galaxy S22 være på vej i den sidste uge af februar, forudsat at lanceringsdatoen den 8. februar viser sig at være sand.

Galaxy S22 forventes at have tre telefoner – en standard S22 sammen med en S22 Plus (eller Pro) og S22 Ultra. Mens S22 og S22 Plus forventes at ligne deres S21-søskende meget, kan S22 Ultra ende med at ligne Galaxy Note-phablet. S22 Ultra inkluderer muligvis også en S Pen, efter at Samsung tilføjede stylus-support til S21 Ultra i år.

ifølge rygterne vil Samsung opgradere hoved- og teleobjektiverne på S22 og S22 Plus, mens S22 Ultra vil have forbedrede sensorer og bedre computerfotografering.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.