Samsung stopper opdateringssupport til Galaxy S10-serien og flere

Galaxy S10-serien er nået til vejs ende. Samsung har stoppet S10-serien, samt et par andre ældre enheder fra 2019.

Som opdaget af 9to5Google har Samsung justeret sin offentlige sikkerhedsopdateringsside for at fjerne nogle af sine ældre telefoner. Blandt de fjernede enheder var Galaxy S10-serien, Galaxy A30 og Galaxy A50. Du vil dog bemærke, at Galaxy S10 5G og Galaxy S10 Lite ikke er udgået. Grunden til, at de ikke er blevet afbrudt, er, at disse enheder blev lanceret senere.

Denne udvikling kommer, da Samsung begynder at implementere sin nye opdateringsstrategi. Sidste år annoncerede selskabet, at de ville tilføje et år til sin politik, hvilket giver sine telefoner fem års sikkerhedsopdateringer og fire år med større OS-opdateringer. Men denne politik blev kun udvidet til Galaxy S21-serien og derover, hvilket dermed ikke inkluderede deres ældre telefoner.

Den sidste opdatering, som Galaxy S10 og de andre udgåede telefoner skulle have modtaget, var sikkerhedsopdateringen fra marts 2023. Denne opdatering rullede ud for nylig. Efter at Googles Project Zero-gruppe afslørede en kritisk udnyttelse i Samsungs Exynos-chip, er denne opdatering af vital betydning. Det blev dog aldrig rapporteret, at Galaxy S10-serien var påvirket af denne udnyttelse.

Ud over denne nyhed ser det ud til, at Galaxy Z Flip ikke længere får månedlige opdateringer. Den er nu rykket ned til kun at modtage kvartalsvise opdateringer.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.