Specifikationsark til Samsung Galaxy S23 er lækket

Samsung Galaxy S23

Endnu en lækage hævder at give samtlige specifikationer til standard Samsung Galaxy S23 væk. Den seneste information kommer fra den faste lækker Yogesh Brar. Hans tweet indeholder al information om det kommende Samsung flagskibs skærm, kameraer, opladningshastighed, software, chipset og mere.

Ifølge lækagen vil Galaxy S23 stort set rumme den samme hardware som Galaxy S22. Selvfølgelig kan du forvente den årlige chip- og softwareopdatering. I dette tilfælde siges det at være den ikke annoncerede Snapdragon 8 Gen 2 chip med Android 13-baserede One UI 5. Derudover lyder det, at flere markeder vil få Qualcomm-versionen af Galaxy S23-serien i stedet for Samsungs Exynos-varianter.

Du kan også forvente en batteriopgradering, hvis de lækkede specifikationer er nøjagtige. Det er ikke en væsentlig ændring, men et 3.900 mAh-batteri er bedre end Galaxy S22s 3.700 mAh. Desværre bliver opladningshastighederne ikke opgraderet denne gang.

Andre specifikationer af telefonen vil angiveligt forblive uændrede. Det betyder, at du stadig får et 50 MP hovedkamera, et 12 MP ultrabred og en 10 MP telefotosensor på bagsiden. Det, der har ændret sig, er designet af kameraopsætningen. Tidligere lækkede gengivelser afslørede, at Samsung ombygger bagsiden af Galaxy S23 og S23 Plus for at ligne Galaxy S22 Ultra mere.

Derudover siges Galaxy S23 at have 8 GB RAM og 128/256 GB lagerplads, det samme som i år. Telefonen vil sandsynligvis få den samme 6,1-tommer AMOLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed.

Vi har set nogle af disse specifikationer lækket før, men Brar er normalt ret præcis med sine tip, så hans afsløring tilføjer blot mere troværdighed til tidligere rygter. Samsung Galaxy S23 forventes at blive lanceret engang i februar, men vi har først en officiel udgivelsesdato i begyndelsen af næste år.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.