Top 10 bedste musikapps i 2022

Musik er meget mere end en rytme for de fleste mennesker, hvilket også er derfor vi ser det globale musikmarked gro år efter år. Uanset hvordan du har det, har musik altid noget at tilbyde. Tidligere brugte vi primært radio og fjernsyn til at lytte til musik. Men tiderne har ændret sig nu, vi lever i en opdateret verden, hvor vores mobiltelefoner nu er den primære vej til underholdning, da de bedste musikapps efterhånden dækker en stor del af musikkens verden.

Vi har udvalgt de 10 bedste gratis musikapps, så du kan vælge en af dem og beholde din yndlingsmusik med dig, når du træder ud af dit hjem. Disse mobilapplikationer er kreativt og smart udviklet, da de holder brugeren engageret. Hver enkelt app, der er anført, har noget helt særligt at tilbyde. Lad os dykke ned med det samme for at finde de bedste apps til musikstreaming.

Bedste apps til musikstreaming

1. Spotify 

Alle kender til Spotify, da det er en af de bedste lydstreaming-mobilapps i verden. Spotify er en svensk udbyder af lydstreaming og medietjenester, som blev grundlagt i 2006 af Daniel Ek. Spotify tilføjede imonerende 74 millioner nye brugere i 2020 sammenlignet med 64 millioner brugere i 2019, hvilket tager dets samlede antal til 345 millioner aktive brugere. Heraf er 155 millioner brugere betalte abonnenter.

Spotify tilbyder nogle fantastiske tjenester, da det er blevet en af de bedste gratis musikapps, der lader dig streame ved hjælp af internettet, eller du kan bruge det til at gemme musik til senere og dermed spille det offline. For at gemme musik skal du være en betalt abonnent. Lad os tage et kig på de bedste funktioner hos Spotify:

 • Kan bruges online og offline.
 • Kendt for sit omfangsrige bibliotek, musik og podcasts.
 • Giver dig mulighed for at oprette en personlig afspilningsliste

Hent Spotify app til Android og iOS

2. Shazam 

Shazam er en anden fantastisk gratis musikstreaming-app, som du må have på din telefon. Shazam spiller ikke musik for dig, men du kan også finde navnet på sangen med kun musik eller lyd. Det kræver en online musikafspiller og kræver en internetforbindelse for at den fungere. Du kan også streame dine yndlingssange, da det fungerer til både Android- og iOS-enheder. Du kan også bruge hjemmesiden til at høre sange på. De bedste funktioner i denne musikstreamingapplikation inkluderer:

 • Helt fri at bruge
 • Appen kræver iOS 12.0 eller nyere for at fungere, men den er kompatibel med alle Android-enheder
 • Du kan finde musik på alle sprog

Hent Shazam app til Android og iOS

3. Apple Music

Når det kommer til telefoner, så ønsker Apple virkelig ikke at sakke bagud inden for noget aspekt. Apple Music er en af de bedste gratis musikapps, da den er tilgængelig til både Android og iOS. Du har mere end 60 millioner sange fra flere genrer, da du også kan besøge music.apple.com og streame sange på dit desktoppen. Den har problemfri navigation, hvilket gør den til en fremragende offline musikapp. Lad os tage et kig på de interessante ting i Apple Music:

 • Apple Music har mere end 60 millioner sange at streame
 • Du har mulighed for at lytte til musik, radio, podcasts og også se dokumentarer
 • Kommer med tre måneders gratis prøveperiode for nye brugere

Hent Apple Music app til Android og iOS

4. SoundCloud

Hvis du er en musikelsker, så har du helt sikkert allerede hørt om Soundcloud, da det er endnu en musikapp i topklasse. Den bedste egenskab ved Soundcloud er, at alle nemt kan uploade musik gennem den og blive den næste superstjerne. Denne app lader dig streame, downloade og dele sange fra dens samling.

Soundcloud har også et premium-abonnement, hvor man får en annoncefri oplevelse, og du får også en gratis prøveperiode på en måned. De bedste funktioner i Soundcloud inkluderer:

 • Premium-versionen lader dig downloade din yndlingsmusik offline
 • Giver dig mulighed for at deltage i flere fællesskaber med hvem du kan dele din musiksmag med
 • Har et fællesskab på mere end 20 millioner kunstnere sammen med mere end 200 millioner musiknumre
 • Adgang til ubegrænset antal sange uden noget abonnement

Hent Soundcloud app til Android og iOS

5. GarageBand

GarageBand er et digitalt lydstudio til macOS, iPad og iOS-enheder, der giver brugerne mulighed for at lave musik og podcasts. Med de avancerede funktioner som indbyggede berøringsinstrumenter, der kan bruges til at lave musik i studiekvalitet, er en af grundende til, at iOS-appudviklingsvirksomheder elsker denne form for applikationer. For eksempel kan du bruge dine fingre til at skabe musik via touch cells. GarageBand lader dig også lave bas, trommemusik, guitarmusik og klavermusik. Topfunktioner i GarageBand:

 • Tilbyder forskellige digitale instrumenter som trommer, klaver og guitar.
 • Kan bruge GarageBand til live DJ-musik, da det også giver dig mulighed for at skabe live loops og musikeffekter i realtid.
 • Fantastisk for musikere, da det giver brugerne uendelige muligheder.

Hent GarageBand app til iOS

6. Bandcamp

Bandcamp er et internetmusikselskab grundlagt i 2008 af Oddpost-medstifter Ethan Diamond og programmører Shawn Grunberger, Joe Holt og Neal Tucker med hovedkvarter i Oakland, Californien, USA. Det bedste ved denne topmusikstreaming-mobilapp er, at den har musik fra hele verden, da brugerne kan følge deres yndlingskunstnere og også købe deres sange for at støtte dem.

Bandcamp er den perfekte blanding for både fans og kunstnere. Kunstnere kan også bygge et fællesskab og sælge deres numre og tilbehør. Den har også en unik brugerflade til mærker og merchandise, og det er derfor at den mobile brugerflade er så vigtig enhver app. Topfunktioner i Bandcamp inkluderer:

 • Tilmeld dig og start med appen.
 • Find god musik efter anbefaling
 • Ifølge de seneste data har kunstnerne tjent omkring $600 millioner ved at sælge deres musik og merchandise gennem Bandcamp.

Hent Bandcamp app til Android og iOS

7. Tidal 

Tidal er en norsk abonnementsbaseret musikpodcast og videostreamingtjeneste, der tilbyder lyd- og musikvideoer med eksklusivt indhold og særlige funktioner til musik. Den er i øjeblikket tilgængelig i 61 lande og er tilgængelig til Windows, macOS, iOS og Android-enheder.

Tidal indeholder mere end 70 millioner sange, som du kan nyde, da den tilbyder en 30 dages prøveperiode, der kan bruges til at høre offline og reklamefri musik. De mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Tidal er:

 • Nyd gratis livestreaming fra dine yndlingsmusikere på Tidal
 • Den har mere end 250.000 videoer og 70 millioner sange
 • Tilbyder personlige anbefalinger baseret på din streaminghistorie og smag

Hent Tidal app til Android og iOS

8. Deezer

Deezer er et andet populært navn inden for musikfællesskabet. Deezer er en fransk online musikstreamingtjeneste. Den giver brugerne mulighed for at lytte til musikindhold fra pladeselskaber, herunder Universal Music Group, Sony Music og Warner Music Group samt podcasts på forskellige enheder online eller offline. Den er tilgængelig i mere end 180 lande og har mere end 55 millioner sange, podcasts og afspilningslister.

Ligesom Shazam kommer den også med en funktion, der lader dig identificere sange eller musik omkring dig, og som gør den til en fantastisk musikstreaming-app. De bedste funktioner i Deezer inkluderer:

 • Folk har tillid til den, da appen er blevet downloadet mere end 100 millioner gange på Android-enheder.
 • Del dine playlister med andre via sociale medier
 • Har et abonnement for hele familien og et for studerende og til meget overkommelige priser

Hent Deezer app til Android og iOS

9. Amazon Music 

Hvis Amazon vælger at sætte foden inden for i en branche, så kan andre giganter vel ikke sidde og gøre ingenting? Noget som dette skete, da Amazon også trådte ind i musikindustrien med sin egen musikstreaming-mobilapp. Den kom dog først som beta i 2007, og i januar 2008 blev det den første musikbutik, der solgte musik uden styring af digitale rettigheder fra de store musikselskaber, såvel som uafhængige.

Den er tilgængelig på Android, iOS og som en internetbrowser med mere end 70 millioner sange at streame. Den kommer med en 30 dages gratis prøveperiode for brugere. De mest bemærkelsesværdige funktioner hos Amazon Music inkluderer:

 • Tilbyder ultra HD-musikoplevelse med lyd i høj kvalitet.
 • Download og gem musik til senere
 • Tilbyder også podcasts og radiokanal sammen med musik

Hent Amazon Music app til Android og iOS

10. Musyc

Musyc er specielt udviklet til iPhone-brugere af Fingerlab. Denne musikstreaming-app har nogle fantastiske funktioner som en lydspormixer til at justere tonehøjde, længde, på musikfiler, og den kommer også med en indbygget bevægelsesoptager. Der er 88 instrumenter inkluderet i denne offline musikapp. Disse instrumenter er opdelt i 22 grupper i forhold til deres specifikationer. De vigtigste funktioner i Musyc er:

 • Denne app kommer med to udseender, nemlig sort og hvid
 • Brugerfladen tilbydes i mere end 10 sprog
 • Du kan bruge denne musikstreaming-app til at optage lyd i realtid

Hent Musyc app til iOS

Disse er de bedste musikstreaming-apps, som du kan bruge til at lytte og lave musik. For nogle skal du betale for at have alle funktioner, men mange af dem er også gratis at bruge.

Læs også: 15 bedste Android-tablet-spil, der fungerer bedre på store skærme

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.