Apple VR/AR headset 3D-model afsløret

apple vr gengivelse

Apple VR/AR-headsettet forventes at få sin længe ventede debut ved WWDC 2023 i juni. Vi har allerede en god idé om nogle aspekter af Apples første VR-headset. Det forventes at være et mixed reality-headset ligesom Meta Quest Pro og vil komme med et højt prisskilt – i øjeblikket rygtes det at være $3.000. Men vi ved ikke rigtig, hvordan den kommer til at se ud.

Det kan endelig have ændret sig. Som rapporteret af iMore, er en ny fuld 3D-gengivelse af Apple-headsettet – muligvis kaldet Apple Reality Pro – kommet frem, og den ser fantastisk ud. 3D-gengivelsen blev lavet af Marcus Kane, som tidligere har lavet gengivelser til ikke-udgivne VR-headset, såsom den slanke Meta Quest 3.

Den ting vi ser i gengivelserne ser virkelig lækker ud. Væk er det omfangsrige headset-design af Meta Quest 2 og Meta Quest Pro. I stedet får vi et par beskyttelsesbriller mere på linje med HTC Vive Flow. Hvordan opnår Apple VR/AR-headsettet dette? Fjerner batteriet fra headsettet og har i stedet et eksternt batteri tilsluttet via kabel der driver enheden.

Apple VR/AR headset: Yderligere designfunktioner

Bortset fra batteripakken viser Kanes gengivelse to andre designelementer, der er værd at bemærke. Det første er handlingsknappen øverst på headsettet. Handlingsknappen findes allerede på Apple Watch Ultra og kan alt fra at starte træning til at bruge genveje. Det rygtes også at dukke op på iPhone 15 Pro, men vi har ikke hørt noget om, hvad den kunne gøre på Apple VR/AR-headsettet. Det bliver interessant at se, om den funktion ender på det endelige produkt.

Det andet designelement, der er værd at bemærke, er reality-skiven, som kan skifte mixed reality-headset mellem augmented reality og virtual reality. Dette er noget, der for nylig kom frem i en Bloomberg-rapport, der fremhævede flere forventede funktioner i det nye headset, så selvom det er et nyere rygte, ville det ikke være en kæmpe overraskelse at se det på den endelige version af Apple-headsettet.

Husk dog, at dette kun er en gengivelse. Selvom Kane har en god track record – hans Quest 3-gengivelse ser meget plausibel ud – er der stadig ingen garanti for, at det endelige produkt vil se sådan ud.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.