Første rigtige kig på Google Pixel 7

Google Pixel 7 Pro

Det er ingen hemmelighed, at Google Pixel 7 og 7 Pro er på vej. Google tog det usædvanlige skridt at annoncere dem begge under virksomhedens I/O-udviklerkonference tilbage i maj, hvilket inkluderede salgsfremmende billeder af, hvad man kan forvente, og det nu velkendte kameravisir.

Men det er begrænset hvor meget reklamebilleder siger om en kommende telefon, men heldigvis er der kommet en begrænset hands-on video fra Unbox Therapy for at give os en idé om, hvordan telefonerne vil se ud, når de udkommer til efteråret.

Den er begrænset, fordi de inkluderede telefoner begge er prototyper, og ligesom de tidlige versioner, der dukkede op på Ebay tidligere i år, nu er blevet nulstillet, hvilket betyder, at de ikke starter op med Android.

Læs mere: Bedste Smartwatch lige nu

På trods af denne begrænsning er der en overraskende mængde information, der kan hentes. Først og fremmest viser bootloader-skærmen, der vises i stedet for Android, os, at Pixel 7 har 8 GB Samsung-mærket LPDDR5 RAM og 128 GB lagerplads, mens Pro-versionen har 12 GB Microns LPDDR5 RAM og 256 GB lagerplads. Ingen chip er angivet, men så ved vi allerede, at telefonerne kører en forbedret version af Googles egen Tensor-processor.

Med hensyn til udseende er kameraområdet blevet en smule modificeret med ovale udskæringer omkring linserne på hvert visir – men det vidste vi allerede fra Googles pressebilleder.

Den store overraskelse, og hvad der er mere interessant, er de meget små størrelsesforskelle. Som du kan se fra stillbilledet nedenfor, er Pixel 7 faktisk en lille smule mere kompakt end Pixel 6.

Kilde: Unbox Therapy

Pixel 6 måler 74,92 mm i bredden, mens 7’eren er 73,2 mm. Den har også tabt sig og kommer ned på 195 g – 10 g lettere end sin forgænger.

Pixel 7 Pro er dog mere ens i størrelse, og vægten er næsten identisk med kun et enkelt gram mellem de to. Med hensyn til bredden er den faktisk lidt bredere og går fra 75,89 mm til 76,68 mm.

Kilde: Unbox Therapy

Men selvom størrelsen er blevet en smule større, bliver telefonen tyndere. Unbox Therapy målte 8,82 mm på Pixel 7 Pro, ned fra 9,02 mm på Pixel 6 Pro. Kamerabulen er uændret og stikker ud ved 11,50 mm på begge telefoner.

Med de sædvanlige forbehold om, at dette muligvis ikke er det endelig hardware, ser det ud til, at det bliver en mindre ændring – i det mindste med hensyn til design. Men med Pixel 7 lidt krympende og Pixel 7 Pro omkring det samme, ser det ud til, at forskellen mellem dem burde være mere udtalt, når begge er tilgængelige at se i butikkerne rundt om i landet senere på året.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.